Blue Yeti Nano – Streamerens og daglig lederens beste venn

Reklame | Blue

 

Streaming er blitt veldig populært om dagen. Flere og flere starter sin egen streamerkanal hvor målet er å bli kjent ute i den store vide verden og tjene store penger. Å bli kjent er ikke alltid like enkelt, men om man har det rette utstyret så er man i alle fall godt på vei. Så gjelder det å lage content som fenger og treffer publikum godt.

 

 

Når det kommer til utstyr så er en stor kjent aktør vært delaktig her med og har servert det ene produktet etter det andre. Merket Blue Yeti har sikkert mange av dere hørt og som er spesialister på lydprodukter både headset og mikrofoner. Deres produkter har fått en stor betydning for mange gamere og streamere hvor produktserien selger bra.

 

 

Ett nytt skudd på det store treet til Blue er Yeti Nano. Nå har jeg fått den gleden å teste ut denne «lille» mikrofonen og jeg er nok en gang overbevist om at Blue kommer til å selge i bøtter og spann av Nano. Det er jo godt og spesielt når jeg også vet at dette er et produkt jeg kan anbefale dypt og hellig.

 

Designet til Nano adskillig mindre enn det vi er vant med fra denne produsenten. De andre mikrofonene i Yeti-serien er en god del større og tyngre. Størrelsen på Nano er L: 10.9cm, B: 9.6cm, H: 21.1cm, mens f.eks. Yeti har størrelsen L: 12cm, B: 12.5cm, H: 29.5cm, noe som tilsvarer at Nano er en god del mindre enn sine søsken.

 

 

Prismessig kommer også Nano veldig godt ut og ligger en god del under de andre modellene noe som gjør at dette kan bli et lett valg for de som ikke har en så altfor velfylt lommebok. Prisen her ligger fra 829,- på det billigste og oppover. Det er ikke noe å si på og spesielt når man i tillegg får et produkt som virkelig gir god valuta for disse pengene.

 

 

Designet ellers er ganske så likt bortsett fra at på Nano så finner du en knapp for volum samt muting (lyser grønt når mikrofonen er på og rødt når den er mutet) av mikrofon nedenfor Blue-logoen og på den andre siden finner du en «pattern-knapp», det vil si en knapp som bestemmer hvordan mikrofonen skal fange opp stemmen og lyden i rommet. Her har du to varianter. Den ene heter Cardioid mode og denne gjør at du må snakke med mikrofonen fremfor deg. Den andre varianten heter Omnidirectional mode og sørger for at mikrofonen fanger opp stemmen din uansett hvor du befinner deg i rommet eller fremfor mikrofonen. Når du først har fått tak i Nano så anbefaler jeg deg å sjekke dette ut og du finner fort hva som er best.

 

 

På undersiden av Nano finner du en mountingskrue om du vil koble til en arm samt en jackinngang for å koble til headset og sist men ikke minst USB-tilkoblingen for headsetet. Selve mikrofonen er støttes opp en av en tung bracket som holder Nano godt oppe og hvor du kan stille inn den vinkelen du ønsker. Hele denne biten er veldig godt gjennomført.

 

Det anbefales å laste ned softwaren til Nano slik at du blant annet kan stille inn sensitiviteten og bestemme hvordan mikrofonen skal oppføre seg under opptak og stream. På Yeti har du knapper for dette, men på Nano har du ikke det. Softwaren fungerer meget godt og gir deg full kontroll på opptaket.

 

 

Nano finnes i flere forskjellige farger. Gull, plommerød, blå, sort og grå. Herlige farger som funker meget godt og hvor du kan tilpasse det hvor du måtte finne på å bruke Nano. For jeg har også testet ut Nano i et rom og hvor jeg simulerte en konferanse og det gikk utrolig bra. Nano fanget opp stemmene meget godt til alle som var med og de i andre enden av Skype hørte godt hva vi sa i tillegg til at omkringstøy ble dempet. Dette gjør at Nano også kan brukes i mange forskjellige sammenhenger og ikke kun til gaming. Det vil si, Nano kunne like gjerne blitt brukt f.eks. på møterom, personalrom m.m. Nano støtter mange ulike “chatteprogrammer, deriblant Discord, Skype og GoToMeeting. 

 

 

Alt i alt er jeg meget, meget godt fornøyd med Yeti Nano fra Blue. Produsenten har nok en gang bevist at de virkelig sørger for gode produkter for både gamer og selskaper store som små. Brukerfunksjonaliteten er stor på Nano og om du er streamer, daglig leder eller rett og slett en som vil lage spennende innhold til din kanal, så passer Nano perfekt. Om du også er en del på farten så sørger størrelsen for at det ikke er noe som helst problem å ta den med deg, for den tar mye mindre plass enn sine søsken av samme sort.

 

Om du er ute etter en skikkelig mikrofon både til gaming og annet bruk samt i tillegg vil koble til et headset så er Nano midt i blinken. Det er et produkt som jeg liker svært godt. Nano passer alle og til alle anledninger.

 

 

Vil du lese mer om Blue Yeti Nano så gå inn på nettsiden til produsenten.

 

Hva synes du om produktet? Er dette noe du kunne ha tenkt deg?

 

ANBEFALES!

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top