Vinn en meget eksklusiv t-skjorte som sier “I <3 gaming"!

Er du en gamer? Liker du å spille spill og som gjerne vil dele dette budskapet med andre, så bør du ikke gå glipp av denne fete premien du kan vinne. Via Youtube-kanalen min kan du nå vinne en unik og eksklusiv t-skjorte. For å si det slik, det er ikke mange som går i rundt med en slik t-skjorte, men nå kan du snart gjøre det …

Takk til Qpad som sponsor av denne fete premien!

#competition #konkurranse #vinn #prizes #prize #premie #spillersunt #gammernsgamerkanal #pcgamer #pcgaming #gamer #gaming #lovegaming #sponsetav #intel #gigabyte #Kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony #youtuber

6 kommentarer
  1. Jeg mener at det er lærerikt å spille, spesielt med tanke på språk, hvis man spiller online mot andre fra andre land. Er det barn som spiller finnes det mange lærerike spill for dem. Tror også at voksne kan lære noe av å spille. Men: alt med måte! 🙂

  2. Spill som en person finner spennende og gøyalt øker utskillelsen av Dopamin!
   Dopamin blir ofte sammenlignet med de høy-avhengige rusmidlene Heroin og Kokain, noe som dessverre får mange til å se på dette som hovedsakelig noe negativt. Men Dopamin er også noe man får gjennom mat., og da speiselt gjennom mat og næring som er rikt på Proteiner. Også Trening/Fysisk aktivitet gir en høyere utskillelse av Dopamin. Noe som er mye av grunnen til at man gjerne føler seg mye mer våken og glad rett etter at man har vært i hard fysisk aktivitet.
   Dopamin er også utrolig viktig for Innlæringsevnen, Kreativitet og Intelligens, Oppmerksomhet, Våkenhet og generelt sett viktig for å unngå å bli f.eks. deprimert og pådra seg andre psykiske lidelser (spesielt Angstlidelser).
   I forbindelse med Dopamin-utskillelsen så vil jeg derfor si at Spilling er svært sunt! Spilling kan sånn sett også virke Antidepressivt og Angstdempende, og således også minske sjansen for å utvikle Psykiske Lidelser. Spilling kan i teorien også øke levetiden!
   Men, som alt av aktiviteter og stoffer som øker produksjonen og utskillelsen av Dopamin, så er også Spilling avhengighetsskapende og usunt over tid.
   Personlig vil jeg påstå at 1-3 Timer spilling hver dag vil gi hovedsakelig positive fordeler! Spilling i mer enn 6 timer daglig vil derimot, sannsynligvis, gi hovedsakelig negative resultater.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg