Julekonkurranse #2 på Spill er sunt!

Reklame | Activision


 

Da er det klart for nok en julekonkurranse og denne gangen kan man vinne litt av en klassiker. Faktisk er premien Spyro Reignited Trilogy til Playstation 4 og som inneholder spillene Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! and Spyro Year of the Dragon. Er ikke dette en fet premie så vet ikke jeg. Spillet ble lansert til Playstation 4 og Xbox One. Skulle ikke forundre meg om at spillet også dukker opp til Nintendo Switch, men den tid den glede. 
 


 

Om du nå vil delta i denne konkurransen på facebooksiden til Spill er sunt så må du klikke deg inn på siden. Jeg vil anbefale deg det og kanskje er det du som stikker av med premien og den perfekte julegaven til deg selv eller til noen du ønsker skal ha den.
 


 

Deltar du på slike julekonkurranser og har du noen gang vunnet? 
 

mRc2MHS6owQ
#spyrothedragon #spillersunt #activision #konkurranse #premie #vinn #facebook #julekonkurranse
Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top