Vinn stæsj fra The Green Lantern!

Som dere har fått med dere så har jeg på Gamereactor lagt opp en konkurranse for den kommende filmen The Green Lantern som har premiere på norske kinoer den 5. august. Fra i dag av kan dere vinne følgende premier som på bloggen min;

Paraply

USB-minnepenn

Hettegenser

Som dere skjønner så elsker jeg konkurranser og sier ikke nei til det. Konkurransene jeg tidligere har kjørt har også blitt veldig godt mottatt med mange deltakere og det er moro. For hvem sier ikke nei til å vinne filmer, spill eller annet stilig stæsj?

Litt fakta om filmen: 

Action og science fiction med Ryan Reynolds, Blake Lively og Peter Sarsgaard, fra Casino Royale-regissør Martin Campbell.

I et annet univers, like fjernt som det er mystisk, opererer en elitestyrke som har eksistert i flere hundre år. De kjemper for fred og rettferdighet, korpset går under navnet Green Lantern. Soldatene har sverget sin orden intergalaktisk troskap. De er alle bærere av en ring, iboende en kraft som gir de som bærer den evnen til å skape enhver ting hjernen kan forestille seg.

Men når en ny fiende, kjent som Parallax, truer med å ødelegge maktballansen i universet, blir skjebnen til alt liv på jorda – og universet utenfor lagt i hendene på styrkens sist ankommede: Hal Jordan, det første mennesket noensinne gitt plass i Green Lantern.

Mer info om filmen finner dere på SF Norges offisielle nettside!
 
Så mitt spørsmål til deg er som følger:
 
Hvilken aldersgrense har filmen her i Norge?
 
a) 7 år
 
b) 11 år
 
c) 15 år
 Send svaret ditt på mail til [email protected] og merk mailen med The Green Lantern, så kan det være du som vinner alt dette stilige stæsjet!
 
Gjerne også lik FB-siden til bloggen min!
 
Vinneren trekkes 21. august og den heldige kan altså forvente seg en paraply, USB-minnepenn og en hettegenser i postkassen!
 
Lykke til!
 

 
 

3 kommentarer

Siste innlegg