Møt min nye kollega som posererer for deg!

Som dere sikkert vet er ikke kontoret mitt så altfor stort – kun 110cm bredt og ca. 400cm langt, men jeg koser meg selv om det til tider enten blir for kaldt eller for varmt. På sommeren er temperatur-rekorden 37.5 grader og på vinteren har den vært nede i 8 grader. Men er det noe jeg savner, så er det å ha noen å jobbe sammen med og nylig fikk jeg tilslag og min første arbeidskollega – Eddie ble en realitet.

Dessverre blir det litt vanskelig å opprettholde praten på kontoret, men tilstedeværelsen er det som teller. Det å kunne se noen arbeide hardt ved siden av meg gir meg nettopp det jeg er ute etter her i mitt lille kontor.

Nedenfor ser dere kollegaen min posere for dere og håper dere tar godt i mot han/hun og ønsker kollegaen min velkommen til Gamereactor!

Var det ikke et fint kjæledyr?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

7 thoughts on “Møt min nye kollega som posererer for deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top