Bernts unboxing – Jævlar, det ser bra ut!

Livet som gamer blir bare bedre og bedre. I denne unboxingen blir jeg vitne til noe helt rått og gleder meg som et barn til å se hva det nye er godt for. Jævlar det ser bra ut!

Jeg blir happy om du abonnerer på min Youtube-kanal. Her kan du se masse forskjellige klipp, delta i konkurranser og vinne fete premier og sist men ikke minst bli underholdt av en spilleglad gamer. Velkommen skal du i alle fall være!

Sendt av Qpad

#berntsunboxing #youtuber #norwegianyoutuber #unboxing #gammernsgamerkanal #hardware #gaminggear #gamingstuff #gaminghardware #gamersparadise #gaming4life #pcgamer #pcgaming #gamer #gaming #pc #lovegaming #gamerdad #spillpappa #spillersunt 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top