SpillPappa unboxer – Mer giveaways på tur


 

Er det noe jeg elsker så er det giveaways. Å kunne gi noe til mine mange trofaste følgere på Youtube-kanalen min er noe jeg liker svært godt. Selv om jeg plutselig som lyn fra klar himmel mistet en del subscribers, så gir jeg meg ikke og fortsetter som aldri før med å lage underholdning til kanalen min. Målet er fortsatt 1000.
 

I denne episoden med unboxing så pakker jeg ut noe som kommer til å bli brukt i giveaways i tiden fremover. Hva det er får du se selv, men noe jeg tror du kommer til å like. Selv synes jeg det var dødsrått.
 

Følg med på kanalen, for snart blir det giveaways hos SpillPappa!
 

#giveaway #spillpappa #youtuber #spill #gamer #gaming #game #games #callofdutyblackops3 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

One thought on “SpillPappa unboxer – Mer giveaways på tur

  1. Er jo julaften hver dag for deg! Selv om du skal ha de som giveaway er det jo gøy å se hva som befinner seg inne i pakken 😀
    Folk kommer og folk går, det er de som taper på det! 🙂
    Helt enig, jeg elsker gaming t-skjorter eller andre dubbedingser og rariteter 🙂 Ingenting å skamme seg over at man liker en sak. Strikkedamer går med genser (det gjør jeg også forsåvidt). Ha en kjempefin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top