Another point of view…CS:GO – Armsrace med SpillPappa #1


 

Okei, da får dere se en annen mer proffere video enn det jeg la opp tidligere i dag. Forleden spilte jeg sammen med Youtuberne Roffa & Flanderos og for å si det slik, jeg ble eid så til de grader. Å bli kalt for myte og legende varmer dog en gammel skrott og sammen med disse to herrene storkoste jeg meg godt selv om jeg ikke klarte å hamle opp med dem spillmessig. 
 

I alle fall, her er videoen fra Roffa & Flanderos og ja, jeg anbefaler dere å sjekke ut kanalen deres for mer moro og underholdning. 
 

#roffa&flanderos #youtubere #collab #spillpappa #spill #gaming #gamer #games #youtuber #counterstrikeglobaloffensive #csgo    

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top