Welcome back, Commander – Snakk om å få retrofeeling!

 

En spillserie som jeg har spilt rubb og stubb av er uten tvil Command & Conquer fra Westwood med Electroinc Arts som utgiver. Spillet var langt forut sin tid og skapte store overskrifter med godt gameplay, perfekt brukergrensesnitt, fete mellomsekvenser for ikke å glemme musikken som er med i spillserien. Command & Conquer fikk meg virkelig hekta til RTS-sjangeren (Real Time Strategy). Nå, mange år etter det første spillet i serien ble lansert, sitter jeg med store forventninger til Command & Conquer: Remastered Collection. 

 

 

Samlingen med alle spill i serien lanseres den 5. juni. Gud som jeg gleder meg. Har rett og slett ikke ord. Grafikken og videoene har fått seg en real oppgradering. Lydsporene fra alle spillene ligger pent og pyntelig klar for å kunne spilles når du måtte ønske. Spillets AI, stemmeskuespill, videokvalitet m.m. er oppgradert noe som gjør denne klassiskerspillserien til et “must have”. 

 

 

Nå har jeg hittil hatt stor glade av Age of Empires 3, WarCraft 3 og til sommeren blir det massevis med Command & Conquer: Remastered Collection. Nå er det nesten så jeg håper på mye dårlig vær så en har en unnskyldning til å kunne sitte med litt gaming. Spillserien skal rundes…igjen hvor både fraksjonene NOD og GDI skal få kjørt seg godt. I tillegg er det fokusert på nettspilling med andre noe jeg også gleder meg til å undersøke litt nærmere. 

 

 

Gleder du deg til Command & Conquer: Remastered Collection? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top