Storebror ser deg!

Uansett hva vi gjør i dag legger vi igjen digital avtrykk på det store nettet. Om vi snakker i mobiltelefoner, surfer på nettet, er hos legen, jobber, kjører bil, ute på reise. Vi etterlater oss spor. Om noen ønsker å spane på oss, så klarer de det lett som bare det med de rette programmene og teknikkene. I dag i den teknologiske verden vi lever i, er det pokkers umulig å holde seg skjult. Selv om du “rømmer” legger du igjen digitale spor hvor kameraer fanger deg opp. Bruker du Visakortet, ja så vips er du fanget opp hvor du befinner deg der og da. Samme gjelder mobiltelefonen. Satelitter i verdensrommet er så kraftige at de kan nærmest se en synål falle i bakken. Det sier litt og uttrykket “Storebror ser deg” beskriver det hele meget godt. 

Et spill hvor du selv kan utnytte nettopp denne egenskapen er Ubisofts “Watch_Dogs”. Der kan du ta kontroll over alt som er tilknyttet nettet. Kameraer, trafikklys, mobiltelefoner og alt som påvirker samfunnet er “lett” tilgjengelig for deg og om du utnytter dette godt nok, ja så kan alt dette brukes i fordel for deg. Spillet ser for meg utrolig spennende ut og hvor jeg faktisk får oppleve den amerikanske storbyen Chicago på nært hold. Detaljene og omgivelsene i byen ser nesten fotografiske ut.

Watch_Dogs er et spill jeg virkelig gleder meg til og med de mulighetene som ligger i selve handlingen av spillet, så synes jeg ventetiden nå går i sirup. 27. mai slippes spillet og selv om vi i morgen har kommet oss til 1. mai, så er det fortsatt 27 laaange dager og vente på spillet. 

Gleder du deg til Watch_Dogs og hva gleder du deg mest til med spillet?

#watchdogs #ubisoft #chicago #bigbrotherseeu #gamer #spill #gaming #pcgamer #nerd #videogame #city #crime #serdeg #intel #kingston #gigabyte #creative #coolermaster #qpad #ati #nvidia #graphic 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg