Det spirer og gror i Orkanger Badmintonklubb!

 

Er det noe som virkelig gleder meg for tiden så er det hvordan det spirer og gror for Orkanger Badmintonklubb. Ekstra artig er det å være en del av denne oppturen vi nå opplever med tanke på antall spillere som dukker opp hos oss. En klubb opplever til tider at det kommer og går spillere, men i det siste så har flyten av spillere i Orklahallen vært stigende. Det er ikke bare barn og unge som strømmer til på treningene, men også godt voksne som finner ut at badminton er en god, variert idrett.

 

Det beste med badminton er at denne aktiviteten passer alle uansett om man er ung eller gammel, trent eller ikke trent. Badminton er noe alle kan være med å delta på og som ikke krever så mye som mange andre idretter gjør. En enkel racket, innesko og pågangsmot så er det bare å slå seg løs. For å si det slik, du kjenner at du har spilt badminton om du ikke har gjort det så mye før. I badminton må du bevege deg og det fører igjen til at du også bruker en del muskler. Kan mer enn gjerne innrømme at jeg har hatt vondt i muskler jeg ikke trodde jeg hadde. Spesielt rumpeballene får kjørt seg spesielt om man tar seg helt ut på trening eller i kamp. Dette beviser at badminton er en allsidig idrett på alle mulige måter. Visste du at når du spiller badminton så trener du koordinasjonen godt. Badminton kan gjerne sammenlignes med å spille sjakk hvor man hele tiden må tenke flere trekk i forveien. Derfor anbefales badminton til alle aldre både for allsidigheten og sist men ikke minst at det er god trening. 

 

På tirsdager har vi kun barn og ungdomstreninger fra kl. 18:00 til 19:30. Det beste med disse treningene er at det har vært meget god tilflyt av spillere som kommer på denne treningen. På den siste treningen var det hele 17 barn og unge. Med så mange skulle vi egentlig ha satt opp fem baner noe som i så fall hadde blitt rekord. Glad som bare det er jeg for det og beviser at vi i Orkanger Badmintonklubb gjør noe riktig. Jeg og Jan Aage er sammen med Ida som du kan se midt på bildet nedenfor (t.v. i helsort treningstøy) holder vi liv i treningene for barn og unge. Ida har spilt på landslaget og har masse godt å lære bort til de som kommer på treningene. Hun går på med frisk mot hver eneste trening. Her lærer de unge alt fra hvordan man skal holde racketen til gode fotbevegelser m.m. Foruten barne og ungdomstreningen har vi også treninger mandager og torsdager (kl. 18:00 til 21:00) og da er det åpent for alle som ønsker. 

 

Vi er veldig takknemlige for det som nå skjer i klubben og er veldig takknemlige for all støtte av spillere. Vi skal heller ikke glemme foreldrene til de som er med. Uten dem så hadde det ikke blitt så bra som det er nå her i Orkanger Badmintonklubb. Tusen hjertelig takk til dere alle.

 

Om du ennå ikke spiller badminton, så ta deg en tur til oss i Orkanger Badmintonklubb. Da kan vi love deg en god runde med sosial trening. Vi hjelper deg gjerne å komme i gang slik at du får slått deg skikkelig løs. Vi er her for deg. Velkommen skal du være. 

 

Spiller du badminton? Har du spilt badminton før? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top