Circuit Superstars minner meg sykt mye på Super Cars

 

I 1991 kom et bilspill som virkelig satte seg inn i hjerneroten min og skapte minner som er med meg den dag i dag. Spillet heter Super Cars II og ble lansert til Amiga 500.

 

 

Gjett om å få oss spikret til skjermen og som samlet både meg og mine venner til mang en kamp på racerbanen. Det beste med spillet var å legge ut feller eller sende i vei varmesøkende raketter mot motstanderen. En annen ting som var unikt det spillet var muligheten til å spille to personer samtidig. Banene var veldig godt lagd og som sørget for mang en latter, bannskap og jublende stemmer. 

 

 

Jeg har faktisk savnet et slikt spill og hvor man spilte det hele ovenfor og ned. Et spill som faktisk ligner, men som ikke har et fett våpenarsenal er det kommende Circuit Superstars. Spillet er under utgis av Square Enix og kommer til Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch og PC (Steam) neste år. Spillet ser veldig arcadepreget ut, men her bedrar synet litt og hvor utvikleren Original Fire Games lover mer realisme enn det man har sett tidligere i lignende bilspill. 

 

 

Av spillmoduser finner du blant annet offroad, kjøring med lastebiler og GT Superbiler. Dette vil gi et godt mangfold med variasjon og det vil bli lagt opp til mange utfordrende baner. Det kommer også garantert til å være en godt oppbygd onlinedel hvor multiplayer kommer i fokus. Akkurat nå etter å ha sett både skjermbilder og video så må jeg innrømme at jeg gleder meg sykt mye til spillet lanseres i løpet av neste år. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves sies det. 

 

Synes du dette ser spennende ut? 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg