The Ballad Singer – Hvilken historie velger du?

Reklame | PR Nordic

Det er den italienske utvikleren Curtel Games som igjennom en kickstarter har fått startet opp deres spilldrøm via The Ballad Singer. Okei, når jeg første gangen hørte tittelen så tenkte jeg tvert på balladesynger, men det er ikke i det hele tatt den korrekte oversettelsen. Nei da, dette er et spill som tar deg med på en opplevelse hvor dine valg påvirker hvordan historien ender. Faktisk innehar spillet mange historier ut i fra hva du velger. Alt dette gjør at spillet virker mer spennende enn noen gang. 
 


 

Etter å ha sett den offisielle traileren så er jeg ikke i tvil. Har du sett Big Bang Theory? Det vil si, Sheldon er så ivrig i tekstrelaterte spill og hvor man må skrive inn hva man skal gjøre. The Ballad Singer er ikke helt slik, men ut i fra hva du selv velger så forandres historien. Utvikleren Curtel Games har faktisk lagt inn over 1700 historier og over 40 forskjellige avslutninger noe som gir deg som spiller en utrolig frihet til å selv bestemme utfallet i spillet. 
 

Du skriver med andre ord historien i spillet og som igjen tar deg med på en farefull ferd med ildsprutende drager, blodtørstige ulver og en verden som virkelig setter deg i stemning. Alt sammen drar deg med inn i en utrolig godt tegnet verden med de vidunderligste steder man kan besøke. Du bestemmer handlingen og du bestemmer hvordan det hele skal ende. 
 


 

I spillet kan du velge mellom fire karakterer og som alle har sine unike egenskaper. Opplev en variasjon du ikke har sett maken til og som gjør at spillet på alle måter sørger for uforutsette hendelser. Gjennom de fire forskjellige karakterene drar du oppdagelsesferd i verden av Hesperia. Om du skulle dø i spillet så er ikke det slutten, men starten på en ny mulighet hvor du nå har sjansen til å spille en av de andre karakterene og hvor du da fra før av har staket ut veien din. 
 

Spillets unike dominosystem sørger for tusenvis av veier å gå og som igjen gir deg en frihet du aldri før har sett i et spill. Her er litt mer info:
This branching system is based on chaos theory, where a small change often leads to unexpected consequences that can affect all characters. Each event results in numbers of consequences affecting the entire Hesperia world and changing the whole game ecosystem.

 


 

Utvikleren Curtel Games ønsker å takke alle de 1100 som var med på kickstarterprosjektet og gjorde det mulig for dem å starte opp med dette spennende spillet. Dette sier Riccardo Bandera, prosjektmanager for Curtel Games. Spillopplevelsen i The Ballad Singer er veldig spesiell og det med alle de ulike veiene man ta i spillet. Dette gjør at hvert eneste spill blir helt unikt og som igjen gjør at spillet føles nytt ut for hver gang man starter opp på nytt. 
 


 

Her er litt mer info om spillet:
– Four heroes with different narrative developments;
– Asymmetric stories intertwining one to the other;
– During a single run with a character you will never face two fights alike;
– Your choices really matter, you can completely change the fate of the heroes through your decisions;
– Three degrees of challenge: deceive death and repeat mortal choices through powerful artifacts;
– Replayability: only by replaying The Ballad Singer you will be able to discover the different decisional paths of each hero;
– Domino System: a choice in the first minutes of play could have strong repercussions throughout the course of the adventure;
– Fully narrated story, over 400,000 words and 40 hours of narration;
– More than 700 HD illustrations;
– Over 40 musical tracks;
– 400 different detailed deaths.
– Dying is part of the story, so there is no “Game Over.” When a character you’re playing as dies, you will play as a new hero, within the same story, in a different narrative path.

 


 

Hva synes du? Virker The Ballad Singer interessant? Er dette et spill du gjerne vil vite mer om? Da er det bare å klikke seg inn på nettsiden til utvikleren Curtel Games og sjekke det ut. 
 

Ax4MD-agT0Y

#theballadsinger #curtelgames #kickstarter #spill #gamer #games #game #spill #spilling 
 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top