Turtle Beach satser for fullt med nye gaming headset

Gjennom mange år har gamingmerket Turtle Beach satset stort på PCspillere verden rundt og har hatt størst fokus på denne spillergruppen. Denne gruppen spillere har alltid vært i fokus og dette beviser nå Turtle Beach med å annonsere en helt ny serie gamingheadset som har fått navnet Atlas One, Elite Atlas og til slutt Atlas Three. Det er helt vitt forskjellige headset med forskjellige egenskaper og design.
 

Turtle Beach kan faktisk skryte på seg å ha over 45% av markedet med sine gamingprodukter og vil selvsagt gjøre hva de kan for å opprettholde denne posisjonen. Utover høsten lover selskapet en rekke nye produkter for spillere verden rundt og om du vil vite mer så klikk deg inn på nettsiden til Turtle Beach.
 

Her er noen bilder fra de ulike nye headsetene som dukker opp utover høsten; 
 

Atlas Three

Elite Atlas

 

Atlas One

For ikke lenge siden annonserte Turtle Beach en helt nye serie headset for konsoll og disse kan du se bilder av nedenfor. 
 

Stealth 300 PS


 

Stealth 300 XB

Om du vil vite mer om nye produkter fra Turtle Beach så gå inn på nettsiden til selskapet
 

Hva er ditt forhold til Turtle Beach og har du brukt noen av disse produktene? 
 

#turtlebeach #gamingutstyr #gaming #gamer #game #spill #spilling #konsoll #pc 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top