Velkommen til et paradis med eksplosjoner, tropisk natur og en morsk diktator!

At svenskene er lysår fremfor oss når det kommer til spillutvikling er ikke så overraskende for oss spillnerder. De har opp igjennom en årrekke servert oss den ene fete AAA-tittelen etter den andre. Svenskene har satset stort på gaming og som i dag er milliardindustri i vårt naboland. 

En av de svenske og meget suksessrike spillutviklerne er Avalance Studios. Det har lagt flere populære spill og en av deres spillserier får snart en oppfølger. Jeg tenker selvsagt på Just Cause 3. I denne utgaven lover Avalanche Studios oss et enorm åpen verden vi ikke har sett maken til, massive eksplosjoner og hvor hovedpersonen Rico Rodriguez virkelig får muligheten til å slå seg løs. 

Spillet lanseres til PC, Playstation 4 og Xbox One den 1. desember. Innen den tid er det bare å kose seg med dette fete klippet og tenke at om et lite halv år er det min tur til å få oppleve dette heftige actionspillet. 

Hvilket av Just Cause-spillene synes du er best? Ser du frem til dette? 

#avalanchestudios #justcause3 #squareenix #action #game #pcgaming #pcgamer #gamer #gaming #lovegaming #spill #sponsoredby #intel #gigabyte #kingston #hyperx #benq #coolermaster #e3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg