Endelig, nytt spill i verdens beste bilspillserie på tur…

 

Hvilket bilspillserie synes du er verdens beste? For meg betyr Grid, Grid 2 og Grid Autosport utrolig mye. Har nok på hundrevis av timer med spillet og spesielt sistnevnte sammen med Trønderbataljonen Racing (TBR) så har det blitt utrolig mange runde spilling. Friday Pub var noe som samlet oss spillere på fredagskvelden og da ble det enten spilt skytespill som Battlefield (nå PuBG, Fortnite m.m.), men i TBR ble det kjørt bilspill for alle penga. 

 

 

Nylig ble Grid annonsert og spillet har fått en lansering den 13. september og håper inderlig utvikleren Codemasters drar med seg det genuine spillopplegget fra Grid Autosport. Da er jeg søren meg bra sikker på at vi samles på nytt og kjører så busta fyk. Det unike med Grid Autosport var muligheten til å kjøre mange samtidig online pluss at vi kunne lage vårt eget lag hvor vi igjen konkurrerte mot andre lag i verden. I tillegg var det enkelt å be inn venner til kjøring og krysser fingrene på at det kommende Grid har med dette. 

 

 

Dessverre er det ikke kommet ut så altfor mye info om Grid og jeg kommer til å holde øynene åpne for dette i tiden fremover. Gleder meg sykt mye til spillet lanseres den 13. september i år. Det skal bli vidunderlig med nytt Grid igjen. Spillet slippes til konsoll og PC. 

 

 

Gleder du deg til spillet og har du noe forhold til spillserien Grid?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg