Project CARS – ser ufattelig bra ut!

Som du sikkert for lengst vet så er jeg stor fan av bilspill. Jeg elsker bilspill. Er det et bilspill som faktisk i mine øyne kan bli “game of the year – goty“, er Project CARS. Jeg har fulgt med spillet siden det ble annonsert i fjor høst. Nylig kom utvikler Slightly Mad Studios med en helt ny trailer som presenterer karieredelen. Her får vi se hvor realistisk spillet blir. 

Sammen med min klan, Team Nordic Racing vil vi i fra 2. april få mange herlige timer med god underholdning og hvor vi kommer til å kjøre så gikta tar oss. Gleder meg stor allerede. I Team Nordic Racing er vi mange som har store forventninger til Project CARS. 

Dessverre ble spillet utsatt…igjen og nå er den nye lanseringsdatoen satt til 2. april

Spill er sunt anbefaler spillet som er uten vold. 

Her er den nye traileren. 

#projectcars #slightlymadstudios #bilspill #cargame #simulator #simulasjon #pcgamer #pcgaming #ilovegaming #gaming #gamer #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #xfx #coolermaster #game #racinggame 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top