Vinn forundringspakker fra Bjørklund!

En av de som sponser BondeLAN 2015 er Bjørklund. De har sendt med noen forundringspakker som kommer til å bli delt ut under BondeLAN som går av stabelen 17. til 21. februar. Bjørklund har mange butikker i Norge og en av butikkene som blant annet har sponset BondeLAN ligger i Amfi Steinkjer. Her kan du finne mye fint både til ung som gammel, mann eller dame. 

Ta turen innom og sjekk da vel. 

Om du ønsker å vite hva som skjuler seg i forundringspakkene, så ta turen til BondeLAN og delta i diverse konkurranser.

Velkommen skal du være!

#bjørklund #premier #amfisteinkjer #vinn #forundringspakker #prizes #bondelan #gaming #ilovegaming #gamer #pcgamer #pcgaming #consolegamer #consolegaming #snåsa

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top