Gameplay fra Cyberpunk 2077 på Xbox Series X

 

Nå nærmer det seg med stormskritt lansering. Kanskje et av årets aller største spill ser dagens lys. Datoen som mange har satt sin lit til er 10. desember. Etter utsettelser så håper mange nå på at denne datoen holder mål. Spillet som selvsagt er i manges søkelys er Cyberpunk 2077 og som utvikles av ingen ringere enn CD PROJEKT RED som også er kjent for deres The Witcher-serie. 

 

 

Denne polske utvikleren har virkelig gjort seg bemerket med The Witcher-serien som har solgt millionvis av eksemplarer til trofaste gamere. Nå er det altså ikke lenge til Cyberpunk 2077 lanseres til dagens konsoller og de nye konsollene fra Sony og Microsoft. Selvsagt lanseres spillet til Windows 10 også. 

 

 

Under kan du se en video med gameplay fra blant annet Xbox One X og Xbox Series X. Som du kan se så byr spillet på masse spennende noe som selvsagt har gjort forventningene skyhøye. Som om ikke det er nok, skuespilleren Keanu Reeves spesielt kjent for sine filmer som Matrix og Speed er også å finne i spillet. Uansett, her er en gameplayvideo fra spillet som altså lanseres den 10. desember. 

 

Flere som gleder seg til Cyberpunk 2077?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg