Gameplay fra Cyberpunk 2077 på Xbox Series X

 

Nå nærmer det seg med stormskritt lansering. Kanskje et av årets aller største spill ser dagens lys. Datoen som mange har satt sin lit til er 10. desember. Etter utsettelser så håper mange nå på at denne datoen holder mål. Spillet som selvsagt er i manges søkelys er Cyberpunk 2077 og som utvikles av ingen ringere enn CD PROJEKT RED som også er kjent for deres The Witcher-serie. 

 

 

Denne polske utvikleren har virkelig gjort seg bemerket med The Witcher-serien som har solgt millionvis av eksemplarer til trofaste gamere. Nå er det altså ikke lenge til Cyberpunk 2077 lanseres til dagens konsoller og de nye konsollene fra Sony og Microsoft. Selvsagt lanseres spillet til Windows 10 også. 

 

 

Under kan du se en video med gameplay fra blant annet Xbox One X og Xbox Series X. Som du kan se så byr spillet på masse spennende noe som selvsagt har gjort forventningene skyhøye. Som om ikke det er nok, skuespilleren Keanu Reeves spesielt kjent for sine filmer som Matrix og Speed er også å finne i spillet. Uansett, her er en gameplayvideo fra spillet som altså lanseres den 10. desember. 

 

Flere som gleder seg til Cyberpunk 2077?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top