Tjen penger på dagen, vinn mer på natten!

 

Det er flere spill som lanseres utover høsten som jeg ser frem til. Ett av spillene er uten tvil Need for Speed Heat som utvikles av svenske Ghost Games. Under årets spillmesse Gamescom har denne svenske gjengen sammen med EA gitt ut en flunkende ny trailer fra spillet som viser litt gameplay. I kjent stil vil det selvsagt være mulig å modifisere bilene du anskaffer deg og nytt av året er at du også kan modifisere utseende med klær o.l.

 

 

Etter å ha sett gameplaytraileren så ser jeg fort at spillet fortsatt baserer seg på ren og skjær arcadekjøring. Det vil si, skader med mer forekommer ikke på bilene selv om du kjører som en fjott. Kun noen små kosmetiske ødeleggelser kan sees på bilene. Disse ødeleggelsene har ikke har ingen praktisk betydning og får ingen følger for kjøringen din. Derfor kan man heller ikke sammenligne med f.eks. spill som Forza Horizon som er semisimulator mens Forza Motorsport og Gran Turismo er simulatorer. 

 

 

Er du på utkikk etter et skikkelig arcade racingspill så kan Need for Speed Heat være noe for deg. Jeg ser frem til det og gleder meg til å kunne cruise rundt med de heftigste bilene du kan tenke deg. Her kan du være ensom ulv eller spille på lag sammen med dine venner. Alt er i alle fall tilrettelagt for masse spennende kjøring og hvor politiet lurer bak hver eneste sving. Her prøver lovens lange arm og gjøre livet surt for deg. 

 

 

Need for Speed Heat lanseres til konsoll (foruten Nintendo Switch) og PC den 8. november

 

Flere som gleder seg eller er det andre bilspill som heller frister?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg