SureFire blir X7 Bootcamp-sponsor

 

SureFire er et utstyrsmerke som ikke har så altfor lang fartstid på gaminghimmelen. Det er Verbatim GmbH som er en av verdens ledende innen lagringsmedier, som for litt over ett år siden kastet seg inn i gamingverden med ny SSD og HDD for PCer og konsoller. Fra da av og frem til i dag har vi gamere fått servert det ene produktet etter det andre. Nå finner vi blant annet headset, muser, musmatter, tastatur, høytalere og laptopkjøler i deres sortiment.

 

I løpet av året kommer mer og her er det snakk om produkter som en kanskje ikke trodde ville komme fra en utstyrsprodusent som SureFire. Ikke nok med at produktene har fått en rekke gode omtaler rundt omkring i pressen, har SureFire også vært aktiv på å sponse diverse spillevents samt konkurranser. Deres siste skudd på stammen innenfor sponsing er deres støtte til Esport laget X7. Denne gjengen som har hovedsetet i England har flere ganger bevist at de klarer å bite godt i fra seg i gamingverden.

 

Nå har SureFire gått inn i en avtale om å være hovedsponsor for den kommende X7-bootcampen i London, hvor det planlegges å bringe alle spillere og ansatte sammen. Bootcampen vil finne sted i løpet av januar hvor de siste COVID-retningslinjer selvfølgelig overholdes. I samarbeid med University of Roehampton vil bootcampen gjøre de i stand til å produsere mye bak-kulissene-innhold, arrangere intervjuer med spesielle gjester (som igjen vil bli annonsert etter hvert), og til slutt en sjanse for noen medlemmer av organisasjonen til å møte hverandre personlig for første gang.

 

SureFire vil sponse X7 Esports med headset, mus, tastaturer og musmatter, og vil også ha en fysisk tilstedeværelse under deres spesielle begivenhet. Mot slutten av bootcampen vil de vise frem produktene og være vertskap for giveaways med deltakere. Denne begivenheten vil gi alle sjansen for å møte deres spillere hvor en serie med turneringer i diverse spill mellom X7-laget og medlemmer av publikum vil bli arrangert.

 

 

“På samme måte som X7 anses SureFire å være i sitt tidlige vekststadium. Ettersom at publikummet vårt er spredt over hele Europa, visste vi at SureFire ville passe godt for merkevaren, siden produktene deres er bygget for å vare og gir god valuta for pengene. Dette gjør dem lett tilgjengelige og appellerer til et langt bredere spekter av spillentusiaster fra hele kontinentet.” sier Josh Kingett som er grunnlegger og administrerende direktør for X7 Esports.

 

For ikke mange dagene siden spilte den norske Esportklubben Riddle.gg mot X7 Epsorts i League of Legends og ble slått. Riddle.gg er en klubb som har holdt på i over 6 år og som gjør det bra i flere i sammenhenger med gode resultater.  

 

I tiden fremover jobbes det også med lignende med lag og communities i Norden hvor SureFire blant annet sponser det svenske communitiet Team ProPain med produkter. Det vil også bli arrangert en rekke gamingevents tiden fremover hvor SureFire-merket kommer i fokus. Her er det altså bare å følge med på hva som skjer. SureFire har tatt store steg de siste måneder og beviser at de har kommet for å bli.

 

Vil du vite mer om X7 Esports, så kan du sjekke ut deres hjemmeside

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top