12 minutters nytelse med Forza Horizon 3

 

Et av årets store bilspill er uten tvil Forza Horizon 3 og utvikleren Playground Games er om ikke så altfor lenge ferdig med den grunnleggende utviklingen av spillet. Det vil si, om ikke mange dagene går faktisk dette etterlengtede bilspillet gull og sendes til produksjon slik at det når butikkhyllen innen “fristen” 27. september.
 

I dag har vi litt av en godbit til de av dere som gleder seg til Forza Horizon 3. I dag kan vi nemlig presentere en aldri “liten” video hvor vi får se hele 12 minutters gameplay fra spillet.
 

Forza Horizon 3 tar oss denne gangen med Down Under og hvor vi virkelig får kjørt oss godt. Utvikleren lover en god del “finds” og hvor man virkelig må lete godt for å finne bonuser til de mange forskjellige bilene man kan cruise i rundt med. 
 

#forzahorizon3 #playgroundgames #microsoft #gamer #games #game #spill #gaming

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top