Clevertouch summit – fremtidens interaktive skjermer i fokus #1

 

 

I slutten av mai ble jeg skikkelig kjent med Clevertouch. Tidligere har jeg jobbet med infoskjermløsninger og derfor var veien kort ihht. til det å selge Clevertouch interaktive skjermer. Det har blitt kjørt en del presentasjoner både til store og små selskaper i tillegg til solgt en god del skjermer med Clevertouch i forskjellige størrelser. Med andre ord, det har vært litt av en rush frem til nå og mer blir det i fremtiden ut i fra hva som kommer fra Clevertouch. Gleder meg stort.

 

 

For å holde seg oppdatert på hva Clevertouch jobber med ble jeg og min kollega invitert til Summit på Hanbury Manor – Marriott Hotel & Country Club den 7. til 9. oktober. Hele opplegget var virkelig godt sammensatt med mye spennende læring om det nye som Clevertouch kommer med. Vi var over 130 inviterte med representanter fra over 60 land. Her fikk vi oppleve et enormt engasjement fra Clevertouch sine medarbeidere som hele tiden holdt oss fast med presentasjonene sine.

 

 

Clevertouch er helt unike på sitt marked med sine interaktive skjermer og muligheter. De hører på våre tilbakemeldinger og utvikler stadig nye egenskaper til skjermene. Her får man rett og slett i pose og sekk. Vi fikk også presentert nye skjermmodeller som kommer en gang til neste år. Veldig mye spennende på gang her og kan love at gjengen bak Clevertouch kommer med mye integrerte egenskaper noe som er viktig synes jeg.

 

 

Hva som kommer tiden fremover vil jeg ved senere innlegg skrive om, men at skjermene blir enda mer tilpasset møterom, skoler, produksjonssteder m.m. vi har med andre ord veldig mye å se frem til med Clevertouch. Om du vil vite mer om Clevertouch, så gå inn på denne linken. 

 

Det ble en innholdsrik og lærerik tur til Hanbury Manor i Ware utenfor London.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg