Vinn Project CARS 2 premier på BondeLAN


 

*Reklame*
 

Et av fjorårets store bilspill var uten tvil Project CARS 2. Det fikk gode kritikker fra en samlet spillpresse. Project CARS 2 er et bilspill utviklet av spesiallistene i Slightly Mad Studios og hvor det første solgte godt. Oppfølgeren er enda bedre, enda råere og enda mer intenst og hvor du hele tiden må være på hugget om du skal vinne. Spillet er en kombinasjon mellom å være en renheklet simulator til å være mer arcadepreget. Her er det rett og slett du som bestemmer vanskelighetsgraden gjennom utrolig mange innstillinger.
 

Som du for lengst har fått med deg er BondeLAN i gang og åpnet dørene. Arrangementet skjer på Snåsa og varer fra 18. til 21. februar. Gjennom disse dager vil man kunne vinne store og små premier. Her gjelder det å delta i de mange konkurranser som blir kjørt på LANet og kanskje er det du som stikker av med denne premien som er sponset av Bandai Namco. 
 


 

Uten BondeLANs sponsorer så hadde det ikke vært mulig å arrangert dette. Gjengen bak er utrolig takknemlige for at sponsorene er med på laget og håper nå at de som deltar får noen flotte, underholdende dager på Snåsa. 
 

Om du vil vite mer om BondeLAN, så gå inn på nettsiden og om du vil vite mer om Project CARS 2 så klikk deg inn på nettsiden til bilspillet
 

Hva skal du gjøre i vinterferien?
 

xRkfDBK3rDk

#projectcars2 #game #gamer #games #gaming #spill #bondelan #sponsor #premier #konkurranse

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top