Null rus – bare brus og datamus

Dette er overskriften til en artikkel journalist Terje Solberg har skrevet i papirutgaven av lørdagens Trønder-Avisa i tillegg til at artikkelen ble lagt opp på nettsiden til T-A.no. I vinterferien forrige uke arrangerte BondeLAN et meget populært dataparty hvor deltakere fra hele landet samlet seg på Snåsa. Selv var jeg med om kveldene og kjørte konkurranser og snakket med deltakere. Det var stor stemning, mange fete premier ble delt ut og sist men ikke minst, 34 000 blanke norske kroner fikk nye eiere. 

Jeg fikk gjøre noe av det jeg synes er best, nemlig å arrangere konkurranser. Dette er noe jeg liker godt og spesielt å dele ut premier til vinnerne er noe av det artigste jeg vet. Det var fullt hus allerede fra første kveld og nesten ikke en plass å oppdrive. To uker etter at plassbestillingen ble lagt ut, var det fullt og det sier litt over hvilken popularitet BondeLAN har. Moro er det og i løpet av den nærmeste tiden vil jeg presentere noen bilder jeg har tatt og kanskje også legge opp noen youtube-klipp fra LAN-et slik at dere andre for se.

Her kan dere lese artikkelen fra T-A.no

Var du på BondeLAN og synes du LAN er moro å delta på? 

3 kommentarer
  1. Du får annonsere litt før her så kan gutta her i bygda få det med seg kanskje de tar en tur til snåsa neste år he he 🙂 Har aldri vært på lan selv men store sønnen i huset reiser og er med å arrangere i fredrikstad 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg