Nytt Battlefield til høsten?


 

Er det bare å slippe jubelen løs? I alle fall om man skal tro Electronic Arts så er det nettopp det. Spesielt for en som er stooooor fan av Battlefield så er det bare å juble løs. Jeg har siden Battlefield 2 vært stor fan av denne populære spillserien og om jeg hadde regnet litt på det ville jeg nok ha passert mange tusen timer med Battlefield-serien til den svenske utvikleren DICE. 
 

Nå ser det altså ut til at et nytt Battlefield-spill er på tur og ja, jeg jubler høyt. Spørsmålet er om det nye spillet fortsetter i fotsporene til Bad Company 2 slik at vi endelig får en oppfølger til i denne herlige serien. Det er noen år siden jeg spilte Battlefield Bad Company 2 og har i mange år nå ønsket med en oppfølger til dette meget unike spillet. 
 

Brettdesignet i Bad Company 2 er noe av det beste jeg har sett. Singleplayerdelen var også bra med en god porsjon humor som vi også fant i bøtter og spann i eneren. Så nå kan jeg ikke annet enn å krysse fingrene for at det er Battlefield: Bad Company 3 DICE og Electronic Arts skal annonsere om ikke så altfor lenge. 
 

Jeg venter spent, gjør du?
 

Gmcg6F4BeUE
 

#battlefield #battlefieldbadcompany2 #dice #electronicarts #ea #spill #gamer #games #game #gaming

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg