KONKURRANSE! Vinn HyperX Cloud Revolver S 7.1 gaming headset


 

*Sponset av HyperX*
 

Et av årets store gamingprodukter fra utstyrsprodusenten HyperX er uten tvil Cloud Revolver S 7.1 gaming headset. Headsetet er helt fantastisk å spille med og gir en så klokkeklar 7.1 lyd en bare kan drømme om. I tillegg er headsetet helt fantastisk å ha på hodet og hvor du kan sitte med det i timesvis. 
 

Hva sier du til å vinne det rykende ferske gaming headsetet Cloud Revolver S fra HyperX? Headsetet har 7.1 lyd og gir deg en unik gjengivelse av det som skjer i spillene du spiller om det er på PC, Xbox One, Playstation 4 eller Nintendo Switch. Selvsagt kan du bruke headsetet til å høre på musikk eller se film. 
 

Mer info om HyperX Cloud Revolver S finner du på nettsiden deres.  
 

Deltar du på konkurranser? 
 


 

#konkurranse #hyperx #hyperxfamily #spillersunt #spill #gaming #gamer #game #games 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

2 thoughts on “KONKURRANSE! Vinn HyperX Cloud Revolver S 7.1 gaming headset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top