Åpningsshowet på DreamHack Summer 22!

 

Undertegnede sammen med det svenske communitiet Team ProPain og AMRAP Clothes var på årets DreamHack i Jönköping som gikk av stabelen 18. til 21. juni. DreamHack er verdens største event av sitt slag og samler på titusener med gamere verden rundt. Jeg fanget opp deltakere fra Canada, USA, Tyskland, Norge, Finland, Island pluss fra mange andre land. Som du sikkert vet, har verden vært stengt ned på grunn av Koronapandemien. Nå er alt tilnærmet likt det var før pandemien. Da kan du tenke deg at dette var etterlengtede arrangement.

 

 

DreamHack ble en stor suksess for SureFire hvor vi blant annet kjørte opp en meget populær giveaway hvor vi trakk en vinner som vant gamingheadset, mus, musmatte, tastatur, caps og t-skjorte. Denne premiepakken ble utrolig populær og som fikk deltakere å strømme til området vi kjørte giveawayen. 

 

 

Uansett, her er forresten åpningsshowet fra DreamHack filmet av gjengen fra Team ProPain. Neste gang DreamHack arrangeres er i slutten av november. Da er det bare å gjøre seg klar for mer spennende og kanskje har vi også en stand der med alt som hører med. 

 

Var du på DreamHack Summer eller kunne du gjerne ha tenkt deg vært der?

 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3328

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top