SureFire Giveaway på DreamHack Summer 22!

 

Da er vi godt inn i dag nummer 2 her på DreamHack Summer 22 i Jönköping. For en dag, for en opplevelse og gud så herlig det er å få SureFire i focus blant tusener av verdens gamere. Dagen i dag har som dagen i går vært veldig innholdsrik. Har truffet en rekke spennende mennesker, sett masse underholdende aktiviteter, arrangert konkurranser samt virkelig kjørt på med SureFire i focus. 

 

Er det noe jeg elsker å gjøre så er det å skape gode, kreative aktiviteter. På DreamHack Summer 22 har vi ikke en egen stand, men for å bli sett må man da oppsøke gamerne. Det gjorde vi. Sammen med Team ProPain, AMRAP Clothes samt Andreas kjørte vi en konkurranse kalt SureFire-listan. Her tok vi turen rundt omkring på DreamHack og presenterte SureFire. Alle de som ville skrive seg opp på en liste fikk være med i en trekning med flotte premier. Her kunne EN person vinne Harrier 360 Surround Sound gaming headset, Hawk Claw gaming mus, Silent Flight 680 musmatte, SureFire caps og en t-skjorte.

 

Altså, alt man skulle gjøre for å være med i trekningen av disse premiene var å la oss skrive dem opp på en liste. Så trakk vi ut en vinner som da vant alt. Alle som en var superinteresserte og mange lurte også på hvor man kunne kjøpe SureFire-produkter. Vi sa også at vi ville kjøre trekning av premien ved roboten i entreen av DreamHack slik at vi kunne samle alle som var med i konkurransen. Vi trodde ikke at så mange ville dukke opp, for det visste seg at det kom utrolig mange på denne aktiviteten. 

 

 

Gjett hvem som vant? Det var en liten gutt som vant og det til stor jubel blant de flere hundre som hadde møtt opp. Helt fantastisk. Dette viser at man må være litt kreativ for å spre det “glade budskap”. Da vil man treffe godt. Uansett, denne konkurransen ble en stor suksess. Etter trekningen kjøre vi en såkalt SureFire Airborne. Der kastet vi ut musmatter, tastaturer, capser og t-skjorter. Dette ble også en meget stor suksess. 

 

Før alle dro fra vår lille aktivitet ved roboten i entreen, fortalte at vi kom til å kjøre flere konkurranser på DreamHack. Etter hvert som vi beveget oss rundt på DreamHack, fikk vi spørsmål om når vi skulle kjøre nye konkurranser noe som beviser at dette er svært populært. 

 

 

For å oppsummere det hele så har dagen vært en stor suksess her på DreamHack for SureFire. Jeg er mektig imponert over Team ProPain, AMRAP Clothes og Andreas for måten vi alle har sørget for at det ble en fantastisk dag både for oss og alle de som var med aktivitetene våre. Hadde du bare vært på DreamHack så hadde du fått sett. Nå gleder jeg meg til i morgen. Da står nye konkurranser på tur hvor det blir mulighet å vinne flere premier fra SureFire. Nedenfor kan du se en video redigert av Team ProPains Michelle og Jonas. 

 

Ville du ha vært her? Hva ville du ha likt å se på DreamHack Summer 22? 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3328

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top