SureFire på laget med Gymnasieligan 2023!

 

Gjennom 2023 har SureFire Gaming vært en sponsor Sveriges største liga, nemlig Gymnasieligan. Her har hele 32 lag konkurrert om å bli best og det i spill som Counter-Strike 2, Rocket League og League of Legends. Over 500 spennende kamper har blitt spilt med stor entusiasme hvor merkevaren SureFire har vært med. Selvsagt skal man være stolt over å ha vært en del av denne mektige samt viktige ligaen og som beviser hvor stort e-sporten er i vårt naboland Sverige.

 

 

Her er litt mer info om Gymnasieligan:
“Vi har utviklet konseptet rundt High School League og høyresiden har vokst for hver sesong vi har arrangert. Fra nettkonkurranse, til 4-lags sluttspill på Birdie LAN, til nå et eget arrangement med de 32 beste skolelagene fra hele Sverige, utstillere, besøkende og andre aktiviteter sammen med NTI Gymnasiet Karlstad. Den 16/12-17/12 kårer vi Sveriges beste skolelag på Löfbergs Arena i Karlstad kommune. Seriøst drevne eSport-konkurranser for grasrotbevegelsen fyller en viktig funksjon i en eSport-spillers utvikling. Det er ved fysiske arrangementer den virkelige opplevelsen av å spille under press skapes.” 

 

I året som kommer vil SureFire og det svenske communitiet Team ProPain være aktiv med å bidra til at gaming heves i nye høyder både med å levere gode, kvalitetssterke produkter til lav pris for gamere i Norden. Kanskje treffes vi i en eller annen sammenheng hvor gaming er i fokus. 

 

VI SES! 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3424

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top