Populære videoer på min TikTok-kanal!

 

Er veldig takknemlig for å få muligheten til å bli med på TikTok og spre det glade spillbudskap. Selvsagt kommer jobb og familie først, men når man anledning så er det godt å kunne sette seg ned og spille litt. For tiden spilles det Assassin’s Creed Valhalla, Cities Skylines, Battlefield V, Kaptein Sabeltann og den magiske diamant, American Truck Simulator, Euro Truck Simulator 2 pluss flere andre store og små spill. 

 

Gjennom TikTok får jeg til å dele mine spillopplevelser med en liten, enkel video fra høydepunktene. Denne muligheten er rett og slett genial. Gaming er blitt noe “alle” gjør i en eller annen form. Gaming er blitt stuerent. Til og med den litt eldre aldersgruppen er blitt mer aktive i gamingen. Selv om mange av de eldre kanskje ikke spiller alle slags spill, så er de med gjennom f.eks. spill som Uno, Wordfeud, kabal pluss andre spill spesielt egnet for mobile enheter. 

 

Tilbake til TikTok, denne kanalen har slått an blant alle aldersgrupper. Selv har jeg en “liten” kanal som vokser jevnt og trutt. Dette har medført at jeg har vært heldig med noen av videoen som har slått an og fått en del visninger. Dette er jeg selvsagt meget takknemlig for og som igjen gjør at min glede til gaming er stor. Det å dele opplevelser er noe jeg liker å gjøre i tillegg til å se andre nyte gamingen med det som hører til. TikTok er en kanel hvor man får oppleve mye bra gaming. 

 

Så om du vil, er du hjertelig velkommen inn på min TikTok-kanal og se hva jeg har å by på. Her finnes gamingsekvenser, unboxing, dansing, vær og vind, baking, badminton ++ Målet er jo selvsagt å ha en kanal som inneholder litt forskjellig, men gaming er den store røde tråden. 

 

Uansett, TikTok er moro eller hva synes du? Har du din egen TikTok-kanal og hva er så den? 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg