WAKE ISLAND i Battlefield V!

 

Husker du Battlefield 1942 og kartet Wake Island fra den svenske utvikleren DICE? Dette kartet ble utrolig populært og Battlefield 1942 banet vei for online gaming. Battlefield 1942 lå langt forut i sin flerspillerdel i forhold til andre spill i denne sjangeren. For meg var det kanskje ikke det spillet som slo mest an når det kommer til Battlefield, men oppfølgeren Battlefield 2. Det spillet ble mitt gjennomslag i online gaming. Battlefield 2 var helt overlegen sine konkurrenter. Sammen med mine venner i klanen Trønderbataljonen kjempet vi mang en kamp. 

 

 

Gjennom tidligere spill i Battlefield-serien har vi fått opplevd det meget populære kartet Wake Island og nå får vi det igjen, men da i Battlefield V. I en helt ny DLC som har fått tittelen War in the Pacific og som nå slippes den 31. oktober kommer det mer nytt til et allerede innholdsrikt spill. I desember kommer kartet Wake Island og ikke annet å glede seg til det å. Om du vil vite mer om denne DLCen som kommer den 31. oktober så klikk deg inn på denne linken

 

 

Jeg gleder meg sykt mye, gjør du? 

 

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top