Spill eller arbeid med god komfort!

 

Skal jeg være helt ærlig finnes det en jungel av diverse spillprodukter. Til tider kan det være vanskelig å velge hvilke produkter man skal gå til innkjøp av for å heve spillopplevelsen. Hva er bra, billig og fungerer godt til de forventninger man har til slike produkter. Selv har jeg mange, mange års erfaring med å teste, bruke og skrive om spillprodukter. Det finnes mye bra, men også mye som ikke holder mål.

 

Det jeg liker spesielt godt er når produsenter av gamingprodukter tenker litt utenfor boksen. Da fanger de min oppmerksomhet. Selv om det skal godt gjøres å finne opp kruttet på nytt igjen, så kan man om man er litt kreativ, lager produkter som på en måte ikke finnes fra før av.

 

SureFire_PORTUS_X1_48842_Foldable_Laptop_Stand_with_RGB

Har du hørt om gamingmerket SureFire? Om du er fast leser av denne bloggen så har du nok det. For deg som ikke er fast innom bloggen min, så er SureFire et gamingmerke hvor det überkjente Verbatim som står bak. Verbatim har over 50 år på baken og vært i markedet en mannsalder. Selskapet er først og fremst kjent for sine lagringsmedier som harddisker, SSD-er, minnepenner, CD-plater med mer. For ca. 1 og 1/2 år siden lanserte Verbatim sitt eget gamingmerke, nemlig SureFire. De to første produktene var “selvsagt” lagringsmedier og da Bunker SSD samt Bunker HDD. Siden den gangen har det blitt lansert det ene gamingproduktet etter det andre. Her finner du headsets, tastaturer, muser, musmatter, laptop-kjølere osv.

 

De siste to måneder har det kommer flere nye produkter fra SureFire. Her finner du blant annet helt nye gamingmuser, mekaniske tastaturer, laptopkjøler, headset stand og sist men ikke minst laptop stand. Hvor mange av dere har lyst til å kunne ta med deg gaminga i senga? Hva med å heve skjermen og laptopen i en høyde som gjør det meget behagelig å spille? Eller heve laptopen din slik at du må opp å stå for å fortsette skrivingen din? Alt dette er mulig med SureFires laptop stander. 

 

SureFire_Portus_X2_48843_Multi-Function_Foldable_Laptop_Stand_with_RGB

Her er det kun fantasien som setter en stopper for hvordan du kan utnytte Portus X1 og Portus X2. For er det noe gjengen bak disse produktene har gjort så er det å tenke litt mer kreativt og finne opp kruttet på nytt. Det vil si, Portus X1 og Portus X2 er produkter som ikke finnes tilsvarende av. Er det noe jeg virkelig setter stor pris på så er det nytekning. Det har altså skjedd her. 

 

Portus X1 er den “enkle” laptop standen. Selv om denne er litt enklere enn Portus X2 så har denne mange funskjoner og muligheter. Portus X1 passer laptoper opp til 17,3″ og som kan ha en maks tyngde på 10kg. Videre finner du 2 høydejusteringer samt 9 forskjellige vinklinger etter hva du skal gjøre. Selvsagt finnes også RGB-lys innstillinger. Her kan du fråtse i 6 forskjellige RGB-visninger. 

 

 

På hver side finnes også en holder for mobiltelefoner. Er ikke dette genialt så vet ikke jeg. Full kontroll på laptopen og full kontroll med hva som skjer på mobilen. På undersiden finner du gummibelegg som gjør at laptop standen står fjellstøtt og ikke rikker seg. Det beste av alt, designet her er gjort slik at laptopen din også får kjøling noe som er vel og bra spesielt når man f.eks. spiller spill. Da har laptoper en tendens til å bli varme. 

 

Når du er ferdig med å bruke laptop standen, er det bare å folde den sammen. Da tar den veldig lite plass noe som er perfekt for mange inkludert meg selv som ikke har all verdens av plass. 

 

 

Den andre laptop standen som du bør få med deg er Portus X2. Denne her har enda flere valgmuligheter noe som også gjør den til et genialt “verktøy”. For det første, Portus X2 har hele 3 høydejusteringer i tillegg til 20 forskjellige vinklinger på skjermen. Dette gir det uante muligheter og både når det kommer til hvor du skal nyte film og spill eller rett og slett jobbe. Har du ikke hev -og senkbord. Ikke noe problem. Kjøp Portus X2. Den kan du heve såpass høyt at du kan stå og jobbe. Perfekt for alle de som fortsatt har hjemmekontorer og som vi spice opp arbeidsplassen litt. 

 

 

Som Portus X1 takler denne 17,3″ laptoper og det med en tyngde på ca 10kg. Som om ikke det er nok, du kan faktisk også rotere hele standen 360 grader noe som gjør den veldig praktisk spesielt om det er andre som vil være med på moroa. Portus X2 har som den enkle, 6 forskjellige RGB innstillinger som gir deg fet lys i rundt hele standen. Med denne er det heller ikke noe problem å holde kontroll med hva som skjer på mobilen. En støtte på hver side av standen sørger for dette. 

 

Som Portus X1 er også denne foldbar og som gjør at den tar liten plass. Videre gir selvsagt denne også god lufttilgang slik at det er mindre sjanser for overopphetning om du bruker begge laptop standene. 

 

 

Med andre ord, her har gjengen bak SureFire tenkt litt utenfor boksen og kommer her med produkter som virkelig tar både gamingen, filmnytingen og spillingen til nye høyder. Med gode bruksfunksjonaliteter kan du nå slå ut fletta for gode opplevelser fremfor skjermen. Jeg er mektig imponert over Portus X1 og Portus X2 som begge sørger for å kunne jobbe eller nyte gaming og film på laptopen din hvor det måtte være.

 

 

Ønsker du å vite mer om Portus X1 og Portus X2 så sjekk ut denne nettsiden.

 

SureFire – Be on Fire!

 

SureFire_Portus_X2_48843_Multi-Function_Foldable_Laptop_Stand_with_RGB
Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top