Rytmelek med SoundMoovz for hele familien

*Reklame*
 

Er det noe jeg er stor fan av så er det barn som leker og har det moro. Selv har jeg fire barn og to bonusbarn som jeg gjerne ønsker skal være så aktive som mulig. Da kommer produkter som SoundMoovz inn som et friskt pust.
 

Ikke noe er mer viktig enn at barn holder seg i aktivitet og kommer seg bort i fra skjermen sine. Okei, med SoundMoovz kommer du deg ikke helt bort fra skjermen, men du er i aktivitet og må bevege armer og ben. Sammen med en app på mobilen så skjer det hele og som gjør at man får seg en artig rytmeopplevelse.
 

Er det noe jeg også liker godt så er det å gjøre aktiviteter med barna. Om det er gaming, brettspill, fotball, badminton, stå på ski eller nå for tiden, SoundMoovz. Å være sammen med barna betyr enormt mye for meg og når man får slike moroheter som dette produktet er man i himmelriket for en stund.
 

Men hva er så dette SoundMoovz. Som du leser på ordet så har det med lyd og bevegelighet. SoundMoovz består av ett par armbånd som styres via bluetooth og en form for spesialtilpasset bevegelsesteknologi. Med en app på mobilen, armbåndene så er det bare din fantasi over hvilke rytmer du kan lage. Alle bevegelser fanges opp av appen i mobilen og som igjen gjør at du kan lage de herligste rytmer du kan tenke deg.
 

Det er utrolig enkelt å koble opp armbåndene med mobilen og selv de litt yngre barna klarer det lett. Selvsagt, det er greit å hjelpe de yngste med det de første gangen slik at de lærer seg måten det skal gjøres.
 

Det er opp til deg hvilke lyder du vil de ulike armbåndene skal lage og med det bestemmer du også hvordan «låtene» du lager blir. I appen ligger det forhåndslagret massevis av lyder og låter. Med over 400 lyder som kan lastes ned så er opp til deg som spiller av SoundMoovz å lage resten selv. For å få best mulig lyd kan du også koble mobilen eller nettbrettet til en ekstern høyttaler. Dette anbefales skikkelig for da får du frem lydene enda bedre og får dette da spredd i hele rommet.
 

En annen ting som vi likte veldig godt var å lage egne lyder. Her er det virkelig bare fantasien som stopper i hvordan du ønsker å lage lydene. Finn frem kjøkkenutstyr, ting fra badet eller rett slett bruke lekene til å lage lyder. Dette er sykt moro og når du har lagd en del lyder så er det bare å sette disse sammen til de herligste rytmer. Barna regelrett elsker dette og digger spesielt det å lage sine egne lyder.
 

Melodiene som du legge til lydene i ligger med i appen eller så kan du rett og slett velge melodier fra din egen musikkliste du har på mobilen eller nettbrettet.
 


 

Å få barna ut på gulvet med disse armbåndene på er slettes ikke vanskelig og spesielt når vi voksne er med på leken. Da blir de ekstra ivrige noe liker veldig godt. En annen ting jeg liker godt med SoundMoovz er at det også er utfordrende. Det vil si, en skal holde tungen litt rett i munnen for å koordinere lydene slik at de kommer godt inn i melodien, men det er dette som gjør det hele til en underholdende og spennende opplevelse. Barna digger det og da kan man ikke bli annet enn å bli fornøyd.
 

SoundMoovz passer alle aldre og kan nytes om du er ung eller gammel. Bare det å komme seg opp av sofaen er noe jeg synes er bra. Spill som gjør at man må opp å bevege seg er supert og får blodpumpen i gang. Har dere flere sett armbånd så får man virkelig fart i rytmene og er dere en gjeng med SoundMoovz så får man det skikkelig moro.
 


 

Etter å ha brukt en del tid på SoundMoovz både litt alene og litt sammen med familien gjør at jeg liker det godt. Her får du alt i en pakke. Ett sett armbånd, en app med massevis av lyder og melodier pluss at man kan lage egne lyder gjør at dette har lang holdbarhet. Bruk fantasien og lag heftige rytmer med SoundMoovz. Jeg kan selvsagt ikke annet enn å anbefale produktet som gir god underholdning til både ung som gammel.
 

Vil du vite mer om SoundMoovz så gå inn på denne nettsiden.
 


 

Om du vil kjøpe SoundMoovz så kan du gjøre det blant annet på Toys’r’us
 

Er du med å spiller sammen med barna og synes du SoundMoovz så spennende ut?
 

Ls-dz4cBcZs
 
aac8TY42OME

#soundmoovz #rytmerspill #spill #gamer #gaming #games #game 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top