Vinn premier fra Cooler Master på BondeLAN 2018


 

*Reklame*
 

Har du noen planer 18. til 21. februar? Om du ikke har det så sett av disse datoene for underholdning, konkurranser, gaming og sist men ikke minst sosialt samhold. BondeLAN er et arrangement som har samlet spillere fra alle Norges kroker på Snåsa og i vinterferien er det på nytt klart for dette kjente og kjære arrangementet. 
 

Som vanlig er det mange som gjerne vil være med å sponse det største datapartyet i området med premier og en av disse er Cooler Master. De har sendt litt av en pakke oppover og her kan man vinne meget fete premier. Hva sier du til å kunne vinne et dødsfett Masterbox Lite 5 kabinett, Masterset MS120 gamingtastatur, Masterwatt 650 strømforsyning og til slutt MasterAir MA 610P prosessorkjøler
 


 

Om du tar turen til BondeLAN kan faktisk disse premiene havne i dine hender om du er heldig eller god. Det gjelder bare å delta og du kan altså vinne fete premier fra Cooler Master.
 

Cooler Master er kjent for sine mange kvalitetsprodukter og har mange år som tro produsent til verdens gamere. 
 


 

Hva synes du om premiene som kan vinnes på BondeLAN? Bruker du å delta på datapartyer? 
 

#bondelan #coolermaster #datautstyr #spill #gamer #games #gaming #game 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top