Forrykende samling spill i Sega Mega Drive Flashback

*Reklame*
 

Hva er ditt forhold til gamle spill eller retrospill som det så fint heter? Mitt forhold stammer langt tilbake i tid og den tiden da de første konsollene så dagens lys. Ja, jeg er en gammel gamer og har viet det meste av mitt liv til spill. Så da er det også litt naturlig at jeg kjenner til de gamle retrospillene som en gang fylte hverdagen med god underholdning.
 

Har du hørt om Sega Mega Drive? Nå har gjengen bak AtGames kommet med en retrokonsoll som de har valgt å kalle Sega Mega Drive Flashback og på lik linje som Atari Flashback 8 HD så er det snakk om en god samling med spill lagt. Dette er en samling med mange storheter og som jeg selv har en del minner fra. Spesielt Golden Axe spillserien har jeg utrolig mange minner fra, men selvsagt skal vi ikke glemme den populære Sonic. Vet ikke hvor mange timer jeg har med disse storhetsspillene, men det er mange.
 


 

Er det noe jeg elsker så er det å gå tilbake i tid og spille de gamle spillene hvor grafikken ikke var i førersetet, men hvor spillbarheten var det som betydde mest. Selvsagt hadde grafikken litt og si også, men ikke alltid. Det var fort gjort å bli avhengig og hekta på mange av disse spillene og som barn har man lettere for å lagre minner spesielt når det kommer til blant annet spill.
 

I Sega Mega Drive Flashback finner du 85 populære spill og som jeg selv har brukt på timevis med. Selvsagt finnes det også spill som jeg ikke har spilt ett eneste sekund, men som nå får kjørt seg litt. Både jeg, dama og barna koser oss med samlingen selv om det er flere spill som barna er for små til å spille ennå.
 

Vi har hatt mang en fight og spesielt dama som kjenner igjen flere av spillene i samlingen. For å nevne noen så finner du Golden Axe, Golden Axe II, Golden Axe III, Altered Beast, Mortal Kombat, Mortal kombat II, Mortal Kombat III, Shadow Dancer: The Secret of Shinobi, Sonic & Knuckles, Sonic Spinball, Sonic 3D Blast: Flickin?s Island, Virtua Fighter 2 pluss en masse andre spill.
 

Selve brukergrensesnittet til Sega Mega Drive Flashback kontra Atatri Flashback 8 HD er litt vanskeligere og krever bitte litt tålmodighet for å mestre. Spesielt barna slet litt med å skjønne systemet, men når de først gjorde det så ble alt bare fryd og gammen.
 


 

Konsollen kobles til skjermen via HDMI og viser 720 i oppløsning noe som gir godt bilde og fremvisning av spillene. Rett og slett herlig er det og spesielt med tanke på hvor gamle spillene er og hvor godt de her blir presentert. Nesten man føler seg i himmelriket. Golden Axe-serien har virkelig fått kjørt seg godt og spesielt det aller første spillet som jeg liker svært godt. Vet ikke hvor mange penger jeg brukte på automaten nede på den lokale kafeen, men det var mange. Å bruke masse penger på å spille Golden Axe slipper jeg heldigvis å tenke på nå. Godt er det.
 

Alt i alt er jeg godt fornøyd med Sega Mega Drive Flashback og hvor du her får en pen samling gode gamle spill i en og samme konsoll. Alt er plug and play og så enkelt at selv små barn kan mestre (etter hvert i alle fall). Med en prislapp på underkant av 1000 kroner så er dette verdt hver krone og hvor du garantert kommer til å få mange timer med god retrounderholdning. Jeg er ikke i tvil, nye minner kommer til å bli spikret både alene og sammen med barna og dama. Herlig er det.
 


 

Vil du vite mer om konsollen, så kan du stikke inn på denne nettsiden.
 

Hva er ditt forhold til Sega Mega Drive-spillene?
 


 

#segamegadriveflashback #konsoll #gamer #gaming #games #game #spill #sonic #goldenaxe #retrospill #retro

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top