Er du klar for BondeLAN 2018?


 

Tradisjon tro arrangeres BondeLAN i vinterferien. Dette har blitt en veldig populær tradisjon og har opp igjennom årene samlet tusenvis av deltakere på Snåsa. Faktisk her BondeLAN det største datapartyet i regionen og har mange, mange års erfaring. Gjennom alle disse årene har BondeLAN fått på seg å være et av de beste datapartyene i Norge både når det kommer til premier, konkurranser og sist men ikke minst sprø påfunn.
 

Mellom 18. til 21. februar går BondeLAN 2018 av stabelen og allerede nå har fått stor oppmerksomhet blant deltakere i alle aldre. Som vanlig vil det bli satset på å kjøre en rekke spennende konkurranser og compoer og hvor det vil bli delt ut på tusenvis av kroner til de beste og de heldige. For det er ikke alltid at man trenger å være god for å vinne, men også ha litt flaks. 
 


 

BondeLAN er ikke lengre bare datapartyet på Snåsa, men har også tatt over det populære datapartyet på Steinkjer under navnet CAPSlock og Kuben LAN i Grong. Det luktes også på flere steder å arrangere datapartyer, men dette kommer gjengen bak BondeLAN tilbake til ved en senere anledning. Rundt 600 deltakere besøker BondeLAN sine arrangementer og som gjør dette til de største begivenhetene i segmentet i regionen.
 


 

Nå er det med en stor glede å kunne invitere deg til et nytt dataparty på Snåsa og det skjer altså i vinterferien og på Snåsa Samfunnshus. Det kommer til å bli fullt, det kommer til å bli kjørt mange spennende og underholdende konkurranser, det kommer til å bli delt ut tusenvis av kroner i premier og det kommer til å bli mange lykkelige vinnere.
 

Om du vil vite mer om BondeLAN så ta turen inn HER hvor du kan lese litt om merittene. 
 

Hva er så planen din for vinterferien? Bruker du å delta på datapartyer? Har du hørt om BondeLAN? 
 


 

#bondelan #dataparty #vinterferie #wonderlandevents #spill #gamer #gaming #game #games

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top