Kommer God of War IV til å bli annonsert under E3-messen?


 

En spillserie jeg har brukt en del tid på er uten tvil God of War med Kratos i spissen. Kampen mot de greske guder vært hard men Kratos har visst at han kan slå hardt tilbake. Nå er det ikke lenge igjen til E3 åpner sine dører og i denne forbindelse er det en rekke rykter som florerer i forkant. Spesielt hva som kan bli annonsert under denne meget populære messen.
 

Et rykte som virkelig har blåst stort opp er at God of War IV er på tur. Om det stemmer så jubler denne gameren ja. Det hadde vært så herlig. Ryktene videre forteller også at spillet denne gangen vil gå bort fra den greske mytologien og heller ta oss med til den norrøne. Gud, så herlig det hadde vært. 
 

I alle fall, en meget kjent, men anonym gamer kalt Shinobi602 som virkelig har peiling på spillbransjen har i en video til Video Game Sophistry hentyder at et nytt God of War er på tur. I samme video forteller han at Sony ikke kommer til å presentere oppfølgeren til The Last of Us, noe mange fans garantert kommer til å bli lei seg over.
 

Hva som er sant eller ikke får vi om ikke mange timene høre når E3-messen åpner dørene den 14. juni. 
 

Ønsker du et nytt God of War spill?
 

#godofwar #godofwar4 #e3 #sony #ps4 #playstation4 #gamer #gaming #game #spill

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3424

2 thoughts on “Kommer God of War IV til å bli annonsert under E3-messen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top