Vinn fete premier fra Activision Blizzard!

BondeLAN nærmer seg med stormskritt og i den forbindelse kommer det også inn mange stilige premier som gjengen gleder seg til å dele ut. BondeLAN er fylkets største dataparty og har vært det i mange år nå. Selv har jeg vært med gjengen siden tidenes morgen. Alltid vært en unik opplevelse både for meg og de som har deltatt. 

Den 17. februar åpner dørene og holder det gående frem til og med 21. februar. Det er en dag ekstra i forhold til det som har vært vanlig. Det beste med BondeLAN er at det kommer tilreisende fra alle deler av landet og som samles i Snåsas storstue. 

En av de selskapene som har vært flinke til å sponse BondeLAN opp igjennom årene er Activision Blizzard. De har sendt oss den ene fete premien etter den andre. Intet unntak i år og hvor du kan vinne meget fete World of Warcraft t-skjorter, Fete editions av Star Craft II og World of Warcraft samt et überfett Heroes of the Storm headset. 

Om du ennå ikke helt vet hva du skal foreta deg i vinterferien, så kan det hende du her blir fristet litt. I alle fall, ta turen til BondeLAN og Snåsa og vinn fete premier fra Activision Blizzard

Kommer du?

#bondelan #activision #blizzard #worldofwarcraft #heroesofthestorm #mmorg #dataparty #gaming #snåsa #premier #vinn #prizes #gamer #ilovegaming #spillersunt #konsollgamer #pcgamer #lan 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top