Vinn fete premier fra Activision Blizzard!

BondeLAN nærmer seg med stormskritt og i den forbindelse kommer det også inn mange stilige premier som gjengen gleder seg til å dele ut. BondeLAN er fylkets største dataparty og har vært det i mange år nå. Selv har jeg vært med gjengen siden tidenes morgen. Alltid vært en unik opplevelse både for meg og de som har deltatt. 

Den 17. februar åpner dørene og holder det gående frem til og med 21. februar. Det er en dag ekstra i forhold til det som har vært vanlig. Det beste med BondeLAN er at det kommer tilreisende fra alle deler av landet og som samles i Snåsas storstue. 

En av de selskapene som har vært flinke til å sponse BondeLAN opp igjennom årene er Activision Blizzard. De har sendt oss den ene fete premien etter den andre. Intet unntak i år og hvor du kan vinne meget fete World of Warcraft t-skjorter, Fete editions av Star Craft II og World of Warcraft samt et überfett Heroes of the Storm headset. 

Om du ennå ikke helt vet hva du skal foreta deg i vinterferien, så kan det hende du her blir fristet litt. I alle fall, ta turen til BondeLAN og Snåsa og vinn fete premier fra Activision Blizzard

Kommer du?

#bondelan #activision #blizzard #worldofwarcraft #heroesofthestorm #mmorg #dataparty #gaming #snåsa #premier #vinn #prizes #gamer #ilovegaming #spillersunt #konsollgamer #pcgamer #lan 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg