Spillevent på Elkjøp Stormarked Steinkjer 17. desember


 

Den 17. desember arrangeres spillevent på Elkjøp Stormarked Steinkjer. Det er Spill er sunt som inviterer og hvor det vil bli mulighet å konkurrere i diverse spill, snakke om spill og hvor man vil kunne vinne fete premier. Alt sammen skjer utenfor Elkjøp Stormarked på Amfi Steinkjer og hvor jeg og en venn kommer til å gunne på med forskjellige konkurranser. Målet er å ha det koselig og skape litt julestemning. Det går også rykter om at det vil bli mulighet å prøve ut Playstation VR og alle de som prøver er med i trekningen av en fet premie.
  

Av sponsorer som er med på dette eventet så kan jeg selvsagt nevne HyperX og her vil man kunne et dødsfett Alloy FPS gaming tastatur pluss andre stilige ting. Videre sponser Twentieth Century Fox Film stilige filmeeffekter fra den kommende og etterlengtede filmen Assassin’s Creed som har kinopremiere på norske kinoer den 6. januar neste år. Men vi gir oss ikke der, Sony Playstation og Nordisk Film er også med på laget og som sponser deres virkelig etterlengtede spill The Last Guardian til Playstation 4.  
 

Om du ikke har noe å gjøre lørdag 17. desember så ta turen til Amfi på Steinkjer og møt opp utenfor Elkjøp Stormarked kl. 14:00 og hvor du vil få muligheten til å vinne masse fete premier. Der vil vi holde det gående til kl. 17:00 og Nedenfor ser du noen av premiene som kan vinnes den dagen.
 

 


 

#spillersunt #elkjøp #event #jul #gamer #gaming #games #gaming #spill

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top