Spillevent på Elkjøp Stormarked Steinkjer 17. desember


 

Den 17. desember arrangeres spillevent på Elkjøp Stormarked Steinkjer. Det er Spill er sunt som inviterer og hvor det vil bli mulighet å konkurrere i diverse spill, snakke om spill og hvor man vil kunne vinne fete premier. Alt sammen skjer utenfor Elkjøp Stormarked på Amfi Steinkjer og hvor jeg og en venn kommer til å gunne på med forskjellige konkurranser. Målet er å ha det koselig og skape litt julestemning. Det går også rykter om at det vil bli mulighet å prøve ut Playstation VR og alle de som prøver er med i trekningen av en fet premie.
  

Av sponsorer som er med på dette eventet så kan jeg selvsagt nevne HyperX og her vil man kunne et dødsfett Alloy FPS gaming tastatur pluss andre stilige ting. Videre sponser Twentieth Century Fox Film stilige filmeeffekter fra den kommende og etterlengtede filmen Assassin’s Creed som har kinopremiere på norske kinoer den 6. januar neste år. Men vi gir oss ikke der, Sony Playstation og Nordisk Film er også med på laget og som sponser deres virkelig etterlengtede spill The Last Guardian til Playstation 4.  
 

Om du ikke har noe å gjøre lørdag 17. desember så ta turen til Amfi på Steinkjer og møt opp utenfor Elkjøp Stormarked kl. 14:00 og hvor du vil få muligheten til å vinne masse fete premier. Der vil vi holde det gående til kl. 17:00 og Nedenfor ser du noen av premiene som kan vinnes den dagen.
 

 


 

#spillersunt #elkjøp #event #jul #gamer #gaming #games #gaming #spill

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg