Intervjuet av NRK radio for å feire ti år med Wordfeud!

*Bildet tatt fra NRKs Språkteigen*

 

I august er det nøyaktig ti år siden det utrolig populære Wordfeud ble lansert på mobil og nettbrett. Det er Håkon Bertheussen som utviklet spillet og lite visste han at det skulle bli så populært og bety så mye for en hel verden som det spillet virkelig har gjort. Spillet har blitt lansert i et hav av land verden rundt og blitt lastet ned av mange, mange millioner spillere. Selv kan jeg med hånden på hjertet si at spillet er veldig lett å bli hekta på og timene flyr om du blir sittende med det. 

 

Jeg opplevd både frustrasjon, glede og sist men ikke fått lært meg noen nye ord som jeg ikke i det hele tatt ikke visste fantes. Spesielt om det er motstanderen som har lagt et ord som jeg ikke har hørt om før, da har frustrasjonen vært meget så stor. Stort sett har spillet vært av det underholdende slaget da og et spill jeg uten tvil vil anbefale alle å spille. Mye lærdom i Wordfeud og spesielt om spillet utnyttes maksimalt i skolene. Da kan man både som lærer se hvordan elevene takler språket samt at de igjen kan lære seg mye nytt om språket vårt. 

 

Uansett, i dag søndag 23. august kom intervjuet som selveste “språkteigen” gjorde med meg for et par uker siden. Her får vi høre mer om Wordfeud sitt renome og hvorfor det har samlet en hel verden. 

 

Klikk deg inn på denne linken så får du høre hva jeg har å si om Wordfeud og hvorfor det er så populært som det er. 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg