Battlefield 1 er så bra at man blir nødt til å tisse…


 

Okei, nå har jeg spilt Battlefield 1 en god del og skal ærlig innrømme at jeg synes det bra, men ikke så bra at jeg har blitt tissetrengt, men så er det nå meg det da. Hvordan det er med dere andre vet ikke jeg. I alle fall, under en lite opplegg hvor den kjente showhosten Conan O’Brien har bedt med den kjente komiskuespilleren Terry Crews til en runde Battlefield 1 så får vi høre en litt av hvert av kommentarer og innspill. 
 

Innrømmer gjerne at jeg lo en del ganger. Spesielt for å roe seg ned så fikk de noen kaniner i fanget og artig kommentarer hagler fra begge to mens det kjemper hardt og innbitt i Battlefield 1. 
 

Om du ikke husker det, så var faktisk Terry Crews en av de som var spesialinvitert til å spille Battlefield 1 under E3-messen som gikk av stabelen i begynnelsen av juni i år. Der var han også veldig imponert over spillet og hvordan Battlefield 1 klarte å fange deg som spiller med både actionspekket gameplay og sist men ikke minst følelsen av å befinnes seg i første verdens krig med de våpen, kjøretøy, omgivelser og alt som finnes med i spillet. 
 

Om du selv vil se hvordan dette gikk når Conan O’Brian spilte Battlefield 1 sammen med Terry Crews så kan du det i videoen nedenfor. Artig var det i alle fall. 
 

Hva liker du best med Battlefield 1? 
 

jLhjsPjR-xk

#battlefield1 #dice #terrycrews #spill #gamer #games #gaming #game 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg