Battlefield 1 er så bra at man blir nødt til å tisse…


 

Okei, nå har jeg spilt Battlefield 1 en god del og skal ærlig innrømme at jeg synes det bra, men ikke så bra at jeg har blitt tissetrengt, men så er det nå meg det da. Hvordan det er med dere andre vet ikke jeg. I alle fall, under en lite opplegg hvor den kjente showhosten Conan O’Brien har bedt med den kjente komiskuespilleren Terry Crews til en runde Battlefield 1 så får vi høre en litt av hvert av kommentarer og innspill. 
 

Innrømmer gjerne at jeg lo en del ganger. Spesielt for å roe seg ned så fikk de noen kaniner i fanget og artig kommentarer hagler fra begge to mens det kjemper hardt og innbitt i Battlefield 1. 
 

Om du ikke husker det, så var faktisk Terry Crews en av de som var spesialinvitert til å spille Battlefield 1 under E3-messen som gikk av stabelen i begynnelsen av juni i år. Der var han også veldig imponert over spillet og hvordan Battlefield 1 klarte å fange deg som spiller med både actionspekket gameplay og sist men ikke minst følelsen av å befinnes seg i første verdens krig med de våpen, kjøretøy, omgivelser og alt som finnes med i spillet. 
 

Om du selv vil se hvordan dette gikk når Conan O’Brian spilte Battlefield 1 sammen med Terry Crews så kan du det i videoen nedenfor. Artig var det i alle fall. 
 

Hva liker du best med Battlefield 1? 
 

jLhjsPjR-xk

#battlefield1 #dice #terrycrews #spill #gamer #games #gaming #game 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top