Supertrailere inntar den mest intelligente bilbanen ever


 

Som dere vet så har jeg sammen med mine barn kost meg med den nye og meget unike bilbanen Anki Overdrive. For en liten stund siden publiserte jeg en omtale av Anki Overdrive og var selvsagt full av lovord om denne fete teknologiske bilbanen. En helt ny måte å kjøre bilbane på og hvor kunstig intelligens spiller en stor rolle. Det beste, den blir bare bedre og bedre etter hvor bra du kjører.
 

Okei, nok om det. Nå kommer de bak Anki Overdrive med en stor nyhet og som faktisk pr. i dag fås kjøpt rundt omkring der hvor Anki Overdrive selges. Supertrailere er klare til dyst. De du kan velge i mellom er FREEWHEEL og X52. Disse har selvsagt unike egenskaper hver for seg og som garantert kommer til å skape mye spenning på banen. Gjennom en egen app på mobilen eller nettbrettet kan du gi bilene dine ordre om å utsette motstanderne for farer og sørge for at du får overtaket. Oppgraderinger til bilene finnes det massevis av og som igjen gjør det hele til både underholdende og spennende opplevelse for deg alene eller om du spiller sammen med dine venner. 
 

De nye kamptrailerne gjør opplevelsen i Anki Overdrive enda større med slående karosserier som er nesten tre ganger så store som superbilenes. I tillegg til størrelsen er også supertrailerne utstyrt med kraftige nye våpen og heseblesende nye spillmoduser som gir en optimal test av ferdigheter. Her er det størrelse og styrke mot fart og smidighet som gjelder. 
 

FREEWHEEL og X52 er utviklet av den kritikerroste Hollywood-bildesigneren Harald Belker, hvis vågale visuelle stil og futuristiske kjøretøyer er blitt sett i populære filmer som Minority Report, TRON: Legacy 2010 og Total Recall 2012. Hver supertrailer har nye våpen, slik som X52s «Pulse Ram», som kan blåse motstandere av banen, og FREEWHEELs «Gravity Trap», som deaktiverer motstandernes superbiler slik at spilleren mister kontrollen. Kjøretøyene er utviklet for å gjøre spillingen mer robust og rettferdig, slik at spillerne virkelig får satt ferdighetene sine på prøve. 
 

I tillegg til å kjøre supertrailere i Anki Overdrives åpne spillmoduser kan du prøve deg på de nye kampbilenes egne eksklusive spillmodus, som heter TAKEOVER. I TAKEOVER starter spillerne hver kamp i sin utvalgte superbil. Den som klarer å trenge gjennom forsvarsverkene til en supertrailer, tar kontroll over denne og kan så gyve løs på motstanderne til han eller hun blir deaktivert av en annen spiller, som da overtar kontrollen over supertraileren. 
 

Det unike med Anki Overdrive er at bilbanen har en teknologi som er så avansert at det føles som fremtiden. Det er verdens mest avanserte racingsystem. Bruk mobilen eller nettbrettet til å kjøre superbilene, som er drevet av kraftig kunstig intelligens og utstyrt med dødbringende strategier. Uansett hvilken bane du bygger, så vil bilene lære seg den. Uansett hvor du kjører, så tar de opp jakten. Desto bedre du spiller, jo bedre blir de. Enten du kjemper mot motstandere med kunstig intelligens eller venner, så har du uendelig med taktiske muligheter. Og med stadige oppdateringer av programvaren har spillingen alltid noe nytt å by på. Tilpass våpen. Bytt ut biler. Bygg nye baner. Det er enkelt å komme i gang med spillet, men nesten umulig å legge det fra seg. Innen september hadde spillerne spilt i 3,4 millioner timer, kjørt over 3,7 millioner kilometer og bygget nesten 60 000 ulike baner i spillet.
 

her kommer altså et nytt gavetips til unge håpefulle og som garantert kommer til å sørge for en underholdende opplevelse på mange måter og som garantert kommer til å gi mye for alle som er med og kjører Anki Overdrive. Jeg er i alle fall mektig imponert over hvordan Anki Overdrive funker og hvor jeg har hatt det kjempemoro med mine barn og sist men ikke minst deres venner som gjerne også ville ha blitt med på moroa. Anki Overdrive er et perfekt julegavetips for barn og unge. 
 

brJcIDVhsqc

#ankioverdrive #anki #bilbane #spill #gamer #gaming #games #game 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top