Jippi, mine bønner har blitt hørt!

Endelig har det kommet ut et nytt filmklipp fra det Codemasters Grid 2. Etter å ha sett klippet, så skjønner jeg hvorfor jeg gleder meg som innmari til dette bilspillet. For en fartsfølelse, for en grafikk og for en motordur. Dette kan ikke bli annet enn bra. Kroppen sitrer og spesielt med tanke på hvor godt jeg likte Race Driver Grid. Det var rett og slett et unikt bilspill da det kom ut mai 2008. Det ble flittig spilt så nå er det endelig på tide at Grid 2 kommer. 

Nedenfor ser du to filmklipp fra Grid 2 og som jeg forventer kommer til å ta meg med storm. Jeg rett og slett elsker bilspill! 

Gleder du deg?

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

7 thoughts on “Jippi, mine bønner har blitt hørt!

  1. glennshjorne: Det er det og her ligger alle kortene på ren kjøreglede og bilfysikk 🙂

    The Race Drive Grid er et kongespill som jeg tror du kommer til å like 🙂 Må få høre om du kjøper spillet og spiller det på hva du synes 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top