For en tid…

Det er mye som skjer for tiden. Ufattelig mange spill som lanseres, mye som skjer i rundt meg og jeg har slitt med PC-en i det siste. Av spill så har Batman: Arkham City, Might & Magic: Heroees VI, Forza Motorsport 4, Pro Evolution Soccer 2012 og Battlefield 3.

Mange av disse spillene har allerede solgt i millionvis og sørget for at spillutviklere sågar som spilldistributører har hatt et stort smil om munnen den siste tiden.

For min del har jeg dessverre vært litt offline i det siste grunnet en kranglete PC. Endelig er jeg online selv om det er en lånePC jeg har. Håper jeg etter hvert får tak i de siste delene som skal til for å få fikset den.

Ellers opplever vi en veldig mild høst med temperaturer over 15 grader en rekke steder i disse dager. På denne tiden i fjor hadde vi snø og den 6. november i fjor kom vinteren for fullt i alle fall her på Snåsa. Dette skjer ikke i år. Vi kan faktisk måtte vente til midten av november før det hele tatt dukker opp noe snø for de fleste av oss og det er seint i forhold til det som har vært tilfelle de senere årene.

Hvilke spill har du kjøpt i det siste? Venter du på snøen? Har det skjedd noe spesielt for deg i den siste tiden?

Her er et bilde jeg tok i fjor 8. desember!

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

One thought on “For en tid…

  1. Hehe, nå trodde jeg sannelig at dere allerede hadde pynta til advent når jeg så bildet uten å lese teksten 😀
    Kjipt med kranglete pc, men du får jo tydeligvis til å fikse den sjøl. Og hurra for at det er mildt ute!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top