EU vil bruke pengene våre til å redde kriselandene!

Jepp, tro det eller ei. EU ønsker at vi skal bruke våre sårt sparte oljepenger på å redde de gjeldstyngende landene som Hellas, Italia og Spania mot å kollapse. For selv om vi ikke er skyld i dette, så er det klart at vi er med på å opprettholde økonomien i Europa slik at vi i Norge også kan leve godt i årene som kommer. Dette mener i alle fall flere og flere i EU. Norge er et rikt land og bare oljefondet selv er like stort som det krisefondet EU planlegger å skal redde landene.

Selv synes jeg dette er forkastelig å tro at lille Norge med sine penger skal koste på dumskapen til de Europeiske lederne med å kaste inn penger i land som er på randen av konkurs. For uansett hvor mye penger som kastes inn, vil disse slukes og pengene være borte uten å få noen form for avkastning. Det er landene selv som må inn med spareknivene og sørge for å få stabilietet i økonomien og ikke vi nordmenn.  

Hva mener du, skal Norge være med på dette å redde Europas økonomi? Tror du det vil hjelpe Norge og EU slik at en ny finanskrise kan redde verden? Er det noe Norge i det hele tatt kan bidra med for å avverge at landene i Europa går konkurs?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg