Jostein Brønstad – en ildsjel!

Det finnes mange ildsjeler rundt omkring i landet og som gjør en utrolig god jobb både lokalt og regionalt. I tiden fremover vil jeg skrive noen blogger om personer jeg synes bør få heder og ære for den jobben de gjør for bygda her på Snåsa og omegn. Dette er personer som bruker mye av sin fritid til å “underholde” innbyggerne på best mulig måte. Etter å ha selv vært en del av det denne personen har gjort, så må jeg bøye meg i støvet og uttrykke en stor takk sikkert på vegne av andre også. Personen jeg tenker på er Josten Brønstad. 

Helt siden jeg var liten har han vært dedikert forballen her på Snåsa og stått på med å arrangere utrolig mye forskjellig innen idretten for både barn, unge og voksne. Han har bidratt på en unik måte og satt Snåsa grundig på kartet som en bygd hvor fotballen blomstrer i alle aldre. Selv har jeg hatt den gleden å få være med å spille og trene sammen med han og dette har medført at jeg har latt med underholde med fotballen som jeg liker svært godt.

Selv fikk jeg inspirasjonsprisen an Snåsa Kommune og Sparebank 1 før jul i fjor og er det en person (blant flere) som jeg mener burde hatt den i år, så er det definitivt Jostein. Han står på, bruker mye av fritiden på å holde barn, unge og voksne i aktivitet med fotballen. Dette er imponerende og jeg vil rette en stor takk for den jobben har gjør for oss Snåsninger!

 

Tusen hjertelig takk Jostein! Finnes det ildsjeler der du bor som du mener fortjener å få heder og ære for den jobben personen gjør?


Bildet kommer fra facebook-profilen til ildsjelen!


 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top