Jul

Årets siste dag med MIN toppliste!

Nå er vi ved de siste timer av et år som jeg selv ikke kan fatte er over. Da tenker jeg spesielt på alle de store spillene som har dukket opp jevnt fordelt gjennom hele året. Flere av disse spillene har jeg brukt mange hundre timer på og kommer garantert til å fortsette med det. Jeg har ennå ikke skrevet noen toppliste, men tenkte å benytte min siste dag på bloggen min i år med å nevne opp fem toppspill som jeg har brukt lang tid på i 2011.

Disse fem toppspillene har vært bautaer for meg og underholdt meg stort. Spill som har fått meg i ekstase, fått tankene mine på noe helt annet (på godt og vondt), gitt meg mye flott kvalitetstid sammen med mine venner på VT og Teamspeak. Før jeg begynner på oppramsningen, er jeg bra sikker på at dere vet hvilke spill jeg kommer til å ramse opp på listen min, i alle fall noen av de. So here I go…

5. plass:

Crysis 2:
Et spill som jeg fra utgangspunktet var litt skeptisk til spesielt med tanke på at spillet ikke var like “fritt” som Far Cry og Crysis. Selv om Crysis 2 ikke på langt nær var like fritt, så fanget det meg både med singleplayer og multiplayer. Grafikken var det som virkelig fikk meg spikret og det herlige gameplayet. Et godt spill som jeg faktisk har gjennomført to ganger.

4. plass:

Cities XL 2012:
Jeg elsker slike byggespill hvor målet er få få bygd en gigastor by etter mitt eget ønske. I årets utgave lå det med en egen editor hvor jeg selv kan lage mine egne bygninger for så å bruke i spillet. Selv om mine selvlagde bygninger ikke er noe å skryte av, så er det mange andre rundt omkring i verden som er råflinke og har ført til mer liv for meg og spillet. Fet grafikk sammen med god styring sørger for en plass på min liste i år. Et perfekt julespill har det også vært.

3. plass:

Might & Magic: Heroes VI:
Mange har sagt at dette spillet er like godt som Heroes III og der er jeg enig som bare det. Spillet har fått meg hekta og jeg vet ikke hvor mange timer jeg har spilt det, men det er søren meg mange. Godt gameplay, herlig variasjon og flott grafikk. Nå gleder jeg meg til neste spill i denne populære serien.

2. plass:

The Elders Scrolls V: Skyrim:
Et av årets aller beste spill som for meg har betydd mye når det kommer til god underholdning. Utrolig stor variasjon, megastore områder å utfolde seg på og en fengende historie som sørger for at du blir hekta fra første sekund. Dette er spillet som inneholder alt hva et godt spill skal gjøre og grafisk er det en perle med alle sine flotte detaljer. Digger du RPG-spill så er dette et spill jeg kan anbefale deg.

1. plass:

Battlefield 3:
Regner med at ingen av dere er overrasket over å se dette spillet på førsteplass på min liste. Jeg har alltid vært stor fan av Battlefield-serien og siden Battlefield 1942/Battlefield 2 har vært tro mot serien. Årsaken er det gode gameplayet samt friheten som mange av brettene har. En annen viktig ting som jeg setter stor pris på, er å kunne spille flere samtidig. Dette kan man selvagt i Battlefield 3 som i de andre spillene i serien. Med opp til 64 spillere kan man virkelig få føle intensiteten på slagmarken. Snakke sammen på VT eller Teamspeak er også et stort pluss i spill som dette. Lyden, den meget fete grafikken og ikke minst innholdet generelt er det som gjør at Battlefield 3 blir mitt store spill i år. Selv om det fortsatt et en del å gå på når det kommer til realisme, så er utvikleren DICE på rett spor med dette spillet. Heftig, underholdende og meget vanedannende kan jeg beskrive dette spillet med.

det var min liste, men jeg skal selvsagt ikke glemme spill som Trine 2, Super Mario 3D Land, Mario Kart 7, Legend of Zelda: Skyward Sword, Forza Motorsport 4, Mario Kart Wii, Buzz Junior, Batman Arkham City, DiRT 3, Need for Speed: The Run og Rage er også spill jeg har brukt en god del tid til. Spill som gjerne ville ha vært på topp 20 listen min, men hvor jeg kun har basert listen på de fem mest spilte spillene i år.

er det ikke mange timene igjen av året og selv håper jeg inderlig 2012 blir et herlig år med mye godt innhold både for familien min og alle dere andre. Emil har dessverre fått omgangssyken, så det blir en litt amputert nyttårsfeiring for oss hvor vi blir alene, men vi får gjøre det beste ut av det. Skyte opp raketter kommer vi selvsagt til å gjøre og det noe barna gleder seg stort til.

Hva er dine planer for året som kommer og hvilke spill har du spilt mest av i 2011? Har du kjøpt inn raketter eller har foreldrene dine gjort det slik at du kan stå på sidelinjen og nyte hele showet?

Så nå vil jeg benytte anledningen til å ønske dere alle et riktig Godt Nytt År!


Dette bildet ble tatt for to år siden med Canon Powershot 220FS!

Category: Jul
Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

2 thoughts on “Årets siste dag med MIN toppliste!

  1. Et riktig godt nytt år ønskes deg, også! Jeg er livredd raketter, så det blir å nyte det innomhus, mens ungene går ut. Jeg kjøper ingen selv, bare nyter å se andres penger gå opp i røyk, hehe.

  2. Planene mine for i år er å trene og klare å lage skikkelig mat. Håper det blir et godt nyt år for deg Bernt, og ser fram til interessante og morsomme innlegg på bloggen din i år (2012) 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top