Dette er hva som kommer i Transport Fever


 

For ikke mange dagene siden la jeg opp et innlegg om nyheter i det kommende og meget etterlengtede Transport Fever. I dag har jeg litt om hva spillet kommer til å inneholde og her har Youtuberen Colonel Failure oppsummert annonseringstraileren til spillet. For å si det slik, om det stemmer slik det ser ut så har vi litt av et spill i vente.
 

Transport Fever er utviklet av samme gjengen som stod bak det suksessrike Train Fever, nemlig Urban Games og kommer snart med et spillet som ikke bare omhandler tog, men også fly, båt, buss, gods med mer og dette kommer til å gi oss enda flere muligheter. 
 

Er det noe jeg er stor fan av så er det nettopp slike simulatorspill og bruker mye tid på disse spillene. Et godt eksempel er at jeg har klokket inn over 600 timer på Cities Skylines
 

håper jeg at vi under årets E3-messe får se f.eks. gameplay fra det kommende Transport Fever slik at vi får se enda mer av hva vi har i vente. E3-messen går av stabelen fra 14. til 16. juni og det er ikke så altfor lenge til eller hva?
 

Gleder du deg til Transport Fever og hva gleder du deg mest til?
 

#trainfever #transportfever #urbangames #spill #gamer #gaming #game

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg