HyperX hever spillopplevelsen med Pulsefire Surge


 

Den er smud, glatt og har knappene på rett plass. Det er en herlig følelse å la hånden gli sakte over den avrundende bollete formen. Musa ligger som støpt i hånden og kjenner meg varm i kroppen som får oppleve noe så herlig som dette.
 

Okei, nå overdrev jeg vel litt i beskrivelsen, men det var verdt det. For nok en gang har HyperX lansert et gamingprodukt som får meg til å ville spille mer. Du kan først som sist merke deg navnet Pulsefire Surge og som er en helt ny gamingmus fra HyperX. Denne her er litt mer teknologisk enn deres første Pulsefire som også er en høyt aktet gamingmus.
 


 

HyperX har den siste tiden virkelig bemerket som en stor leverandør av gamingprodukter og som på høyt plan tar bit for bit at markedskaka til gaminguniverset. De har gjennom noen år klart å bygge seg opp til litt av et renomme. Selskapet har gang på gang bevist at de tenker på oss som spiller spill på PCen.
 

Pulsefire Surge er altså en helt ny gamingmus og det som er det unike med denne er det meget enkle designet. Her er det gjort så enkelt som det kan gå an, men en liten tvist er det nå dog da. For på deres første gamingmus var det ikke så mye farger og skryte av, kun den røde enkle fargen som vi alle kjenner fra HyperX-logoen.
 


 

Formen er lagd utrolig behagelig og som gjør at hånden ligger som støpt til den. Det er ikke mange knapper på den, men de knappene som finnes ligger helt perfekt plassert. Som den store rosinen i pølsa så har HyperX kostet på en skikkelig stilig rand med farger rundt hele Pulsefire Surge. Det vil si farger fra hele regnbuens spekter. Fine pulserende farger strømmer gjennom musen og gir en utrolig stilig look som jeg liker svært godt. Gamingmusen glir godt inn om du sitter mutters alene, sammen med venner eller på dataparty. Uansett er det lett at blikket faller på den. Fargene er hinsides klare og gir meg en rolig avslappende følelse.
 

Tilbake til knappene. På toppen av den sitter selvsagt en DPI-knapp som styrer oppløsningen/farten på musepilen. Her kan du meske deg med en DPI på opptil 16000 og selv med en så høy DPI så har man full kontroll. Det er nesten ikke til å tro at det er mulig for på mange andre muser har ikke nøyaktigheten vært helt å skryte av ved en så høy DPI. Mektig imponert over hva HyperX har klart her. Det er en Pixart 3389 sensor som fanger opp musen nøyaktighet og det gjør den til gangs. Selvsagt måtte jeg teste ut denne nøyaktigheten på forskjellige underlag og det ble alt fra harde musmatter til tøymatter til databordet. Uansett underlag reagerte musen godt og hvor nøyaktigheten var top notch. På undersiden sitter to store glideflater som gjør at den glir godt på alle slags underlag.
 


 

Videre finner du de sedvanlige knappene helt frempå musen og HyperX lover at de minst skal tåle 50 millioner trykk før de takker for seg noe som også er imponerende. Er nok store sjanser for at jeg kommer til å bytte den ut før jeg får trykket på knappene over 50 millioner ganger. Musehjulet er belagt med gummi som gjør at det er lett å skrolle f.eks. gjennom våpenutvalget i spillene jeg spiller.
 

På venstre side finner du også to knapper og disse kan du selvsagt programmere til det du måtte ønske. Selv har jeg den ene knappen til knivknapp i spill som Battlefield 1. Dette er et spill som er gunstig med å ha kniven lett tilgjengelig.
 


 

Alt du programmerer lagres inn i gamingmusen og som om ikke det er nok så kan man gjennom softwaren NGenuity fininnstille gamingmusen til den minste detalj pluss om du er så heldig å eie tastaturet Alloy Elite RGB. Dette gjør at du har den fulle kontrollen både over farger, oppløsningen samt det alt det du trenger. I softwaren har HyperX forhåndsprogrammert innstillinger og lysgjengivelse til en rekke spill. Dette er spill som Overwatch, Fortnite, PUBG, Destiny 2, Diablo III, DotA 2, Fallout 4, Minecraft, No Man Sky, Rocket League, The Witcher 3 Wild Hunt og Firewatch. Dessverre manglet Battlefield 1 på listen, men en kan ikke få i pose og sekk alle ganger, men hadde vært kult om det spillet også lå på listen da.
 

For å konkludere det hele så er jeg meget godt fornøyd med min nye gamingmus fra HyperX. Pulsefire Surge er en meget, meget god mus som ikke bare er behagelig å bruke men som også har en sylskarp nøyaktighet. Selv med en DPI på 16000 så er nøyaktigheten fantastisk. Ikke mange gamingmuser i sitt slag som kan det. Nok en gang er jeg meget godt fornøyd med et nytt produkt fra HyperX. De beviser gang på gang at de er på lag med oss gamere og det vises godt når det kommer til Pulsefire Surge. Om du er på utkikk etter en ny gamingmus så gjerne vurder denne. Kan garantere deg at du ikke vil angre på det.
 


 

Vil du vite mer om Pulsefire Surge så gå inn på nettsiden til HyperX.
 

Hvilken gamingmus spiller du med?  Har du brukt eller spilt med gamingprodukter fra HyperX? 
 

jrmhmWc1cyQ
 

#hyperx #hyperxgaming #pulsefiresurge #gamingmus #omtale #anmeldelse #gamingutstyr #gamer #gaming #games #game #spillutstyr #spill 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top